Αποκλειστικό: Το ξέσπασμα του πρώην μάνατζερ του Τριαντάφυλλου: «Είναι ΛΥΠΗΡΟ να ξεχνάει αυτούς που τον βοήθησαν. ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ»

 

Αναρτήθηκε: 27 Οκτωβρίου, 2014 στις 18:20

Με αφορμή την χθεσινή δήλωση του Τριαντάφυλλου για το σε ποιόν χρωστάει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην καρριέρα του, η απάντηση του Θοδωρή Μακρίδη είναι κατακεραυνωτική!

Είναι γνωστό στην καλλιτεχνική σφαίρα, είτε λέγεται επιχειρηματίες, είτε δημοσιογράφοι, είτε τραγουδιστής, την επαγγελματική σχέση που είχαν όλα αυτά τα χρόνια ο Θοδωρής Μακρίδης με τον Τριαντάφυλλο.

Κάτι αντίστοιχο όπως ήταν και ο Ηλίας Ψινάκης με τον Σάκη Ρουβά. Μπορεί οι δρόμοι τους να χώρισαν επαγγελματικά αλλά ήταν πασίγνωστο ότι ο Θοδωρής Μακρίδης ήταν αυτός που ανακάλυψε τον Τριαντάφυλλο και ως μάνατζερ και παραγωγός του εκτόξευσε την καριέρα του στα ύψη.

Πιστεύοντας απο την πρώτη στιγμή στο μεγάλο ταλέντο του Ροδίτη τραγουδιστή που τον ανακάλυψε στην Ρόδο σε ηλικία δεκαπέντε μισό. Πριν απο λίγες μέρες μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, ο Θοδωρής Μακρίδης, μαζί με το Λευτέρη Πανταζή και την παρέα τους βρέθηκαν πρώτο τραπέζι πίστα στο Συγγρού liveόπου εμφανίζεται με επιτυχία για να τον απολαύσουν και να τον συγχαρούν. Οι δυο πρώην συνεργάτες μάλιστα συνομίλησαν αρκετά όλο το βράδυ. Πως ένιωσε όμως ο Θοδωρής Μακρίδης αλλά και όλοι αυτοί που το άκουσαν δια στόματος του Τριαντάφυλλου, ότι ο μόνος που τον βοήθησε στα πρώτα του μουσικά βήματα, ήταν ο Αντένα και κανένας άλλος;

Σας στενάχωρησε που δεν αναφέρθηκε στην προσφορά σας στην καριέρα του;

Εγώ εύχομαι ότι καλύτερο μπορεί να έχει το παιδί αυτό για  το υπόλοιπο της καριέρας του! Το μόνο που με λυπεί είναι, από ότι μου είπαν εχτές το βράδυ γιατί δεν το άκουσα εγώ ο ίδιος, όταν τον ρώτησαν σε ποιον οφείλει ευχαριστώ που τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα και απάντησε ο Αντένα. Δεν νομίζω ότι ο Αντένα έκανε γυροβολιά στην Ρόδο πριν απο χρόνια, έψαχνε για ταλέντα και βρήκε τον Τριαντάφυλλο, τον έφερε στην Αθήνα, και οχτώ χρόνια τον φιλοξενούσε σπίτι του… Τι να πώ; Ευτυχώς που άπαντες στο χώρο μας,επιχειρηματίες, τραγουδιστές,συνάδελφοι,δισκογραφικές  το ξέρουν ότι όλα αυτά τα έκανα εγώ για τον Τριαντάφυλλο. Δεν ήταν άγνωστο πως ότι συνέβη για το Τριαντάφυλλο ξεκίνησε και έγινε απο εμένα.

Που τον ανακαλύψατε τον Τριαντάφυλλο;

Τον ανακάλυψα το 1996 όταν είχα πάει σε ένα εχτρά τότε με τον Δημήτρη Κοντολάζο. Ο Τριαντάφυλλος ήταν τότε 15.5 και άνοιγε το πρόγραμμα λέγοντας δυο τραγούδια. Συζητώντας μαζί του, αυτό που με άγγιξε, πέρα ότι τον πίστεψα ότι είχε ταλέντο όπως και αποδείχτηκε, είναι η προσωπική του ιστορία που ειχε κοινά σημεία με την δική μου. Και εμένα εκείνη την περίοδο είχε σκοτωθεί σε τροχαίο ο πατέρας μου, και όταν μου είπε ότι είχε χάσει και τον δικό του, με συγκίνησε και θέλησα να τον βοηθήσω. Έτσι του πρότεινα να τον φέρω στην Αθήνα, να του κάνω σιντί στην εταιρία Sonyπου άνηκα τότε, έχοντας μεγάλες επιτυχίες και δώσει πολλά τραγούδια τότε στο Λευτέρη Πανταζή,τον Γιώργο Γερολυμάτο και άλλους και έτσι ξεκινήσαμε.

Πόσα χρόνια κράτησε η συνεργασία σας; Πέρα απο μάνατζερ, παραγωγός του του δώσατε και πολλές επιτυχίες!

Δεκαέξι χρόνια. Απο το 1996. Ναι του έγραψα πολλά τραγούδια. Και χαίρομαι για αυτό γιατί το άξιζε. Απλά αυτό που με λυπεί και είναι λυπηρό είναι το πως προσπερνάει όλα αυτά  που έκανα για εκείνον τόσα χρόνια. Δεν τον κολακεύει ουτε είναι προς τιμήν αυτό του Τριαντάφυλλου. Του εύχομαι ότι το καλύτερο όπως του εύχομαι τόσα χρόνια που χώρισαν οι δρόμοι μας χωρίς να υπάρξει κανένας τσακωμός. Απλά με λυπεί ότι προσπερνάει αυτά τα 16 χρόνια σαν να μην υπήρξαν στην ζωή του αλλά αυτά όμως ήταν η ζωή του.

Θα το λέγατε αχαριστία απο πλευρά του;

Υπάρχει μια παροιμία που λέει ο λαός και την ξέρουμε όλοι. Ουδείς αγνωμονέστερος  του ευεργετηθέντος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ευεργέτες μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτούς που μας βοηθάνε. Και στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου μια από αυτές ήταν και η Ναταλία Γερμανού που στα πρώτα μας βήματα μας εμπιστεύτηκε στίχους της αλλά και μας έκανε πολλές εκπομπές στο MegaStarπου παρουσίαζε τότε.

Της Σπυριδούλας Κάμπου

9b005297b669cb8e6a75afbaed21df15 300x225 Αποκλειστικό: Το ξέσπασμα του πρώην μάνατζερ του Τριαντάφυλλου: «Είναι ΛΥΠΗΡΟ να ξεχνάει αυτούς που τον βοήθησαν. ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ»

 






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus