Έλενα Παπαβασιλείου: «Έχω κάνει λάθος επιλογή συντρόφου από ανασφάλεια»

 

Αναρτήθηκε: 21 Ιουλίου, 2014 στις 9:42

Κάνοντας την αυτοκριτική της, η Έλενα Παπαβασιλείου μιλά για τη «λάθος» επιλογή συντρόφου, τους καταστροφικούς έρωτες και για το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

«Έχει τύχει να κάνω λάθος επιλογή συντρόφου από ανασφάλεια. Δεν θα είχα δημιουργήσει τη σχέση αν την περίοδο εκείνη πατούσα στα πόδια μου» παραδέχεται χαρακτηριστικά στο Εγώ weekly και τον Γιάνη Βίτσα και συμπλήρωσε «Έχω ζήσει τον παράφορο, τρελό, ακραίο έρωτα. Κράτησε έξι χρόνια. Τα ακραία πάθη δεν είναι για πάντα. Σου απομυζούν όλο σου το είναι. Ανέπνεα και κινούμουν γύρω από τον άλλο. Χαίρομαι που το βίωσα μια φορά στη ζωή μου, αλλά δεν θα ήθελα να το περάσω ξανά. Αναζητώ την ισορροπία. Ψάχνω ένα σύντροφο ζωής που θα βαδίσω μαζί του χέρι-χέρι».

Ήταν δύσκολος, όμως, ή λυτρωτικός ο χωρισμός με το σύντροφό της; «Η δυσκολία δεν ήταν στο χωρισμό αυτό καθαυτό, όσο στη συνειδητοποίηση του πόσο πολύ με είχε αλλάξει αυτή η κατάσταση. Είχα δώσει τόσα πολλά σε αυτή τη σχέση, δεν είχα άλλη υπομονή», αναφέρει και εξομολογείται αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου «Δεν είναι το θέμα μου ο γάμος. Δεν με ενδιαφέρουν οι ταμπέλες. Αυτό που θα ήθελα είναι να είμαι ευτυχισμένη και καλά με τον άνθρωπο που αγαπώ. Δεν σκέφτομαι το αν θα παντρευτώ ή όχι ούτε με αγχώνει. Δεν είμαι αυτής της αντίληψης καθόλου».

Όσο για το αν είναι ένα παιδί μέσα στα σχέδια της Έλενας Παπαβασιλείου; Η ίδια τονίζει «Αυτό νομίζω ότι θα έρθει μέσα από μια καλή σχέση με πολλή αγάπη. Δεν είσαι ποτέ έτοιμος για ένα παιδί. Κανείς δεν έχει γεννηθεί με το “εγχειρίδιο του καλού γονιού”. Όλοι μαθαίνουν. Είμαι όμως άνθρωπος που έχει να προσφέρει πλούσια συναισθήματα».







Εδώ σχολιάζεις εσύ!