Κάνει SEX στα 83 του ο Βουτσάς; Τι αποκαλύπτει για τα ερωτικά του βοηθήματα;

 

Αναρτήθηκε: 26 Νοεμβρίου, 2014 στις 13:15

Ο δημοφιλής ηθοποιός βάζει τα γυαλιά στους νεότερους του αποκαλύπτοντας την σεξουαλική του δράση με την κατά 35 χρόνια νεότερη σύντροφό του.

Ο Κώστας Βουτσάς παρά τα 83 του χρόνια δηλώνει ντούρος και εν δράση στο σεξ. Αποστομώνοντας πολλούς νεότερους άντρες αλλά και απαντώντας σε όλους αυτούς που ίσως τον έκριναν για την σχέση του με την Αλίκη Κοτσοβού, με την οποία έχουν διαφορά  τριανταπέντε χρόνων.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του στο περιοδικό You, αποκάλυψε. «83 είμαι και ναι κάνω σεξ. Το σεξ κρατάει την σχέση…με διάφορους τρόπους». Φυσικά η επόμενη ερώτηση της δημοσιογράφου είχε να κάνει αν κάνει χρήση κάποιων ερωτικών βοηθημάτων.

Η απάντηση του ήταν ακόμα πιο αποστομωτική.

«Θα σου πω, πίνω σπιρουλίνες, βασιλικό πολτό, γύρη». Μην μείνετε ακόμα με το στόμα ανοιχτό γιατί έχει και συνέχεια. «Ναι τρελάθηκα και σεξ κάνω και παιδί αν μπορούσα με την Αλίκη θα έκανα».






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus