Ντροπή κύριε Γεωργίου: Η φωτό και το σχόλιο για τον ΑΣΤΕΓΟ που προκάλεσε ΟΡΓΗ!(εικόνα)

 

Αναρτήθηκε: 27 Οκτωβρίου, 2014 στις 13:53

Έντονες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια κατά του ηθοποιού προκαλούν χαμό στα socialmediaμετά την φωτογραφία που ανάρτησε!

Ποικίλες αντιδράσεις κυρίως αρνητικές από τις θαυμάστριες του έφερε η ενέργεια του Αντρέα Γεωργίου να ανεβάσει φωτογραφία στο instagram του ένα άστεγο που φορούσε πολύχρωμα ρούχα με το σχόλιο |stylish».

Ο ηθοποιός ως γνωστό τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στο Παρίσι μαζί με τους συνεργάτες του για γυρίσματα του «Μπρούσκο» και αυτή η φωτογραφία που ανέβασε μεταξύ άλλων έφερε πολλές αντιδράσεις και κράξιμο από θαυμάστριες του.

«Μην τον κοροιδευετε κι ομως εσεις κοιμαστε ηρεμοι στα κρεβατια σας και ζεστενεστε ενω αυτος ο ανθρωπος κοιμαται στο κρυο τον χειμωνα και στη ζεστη το καλοκαιρι» ήταν ένα από τα σχόλια ενώ μια άλλη θαυμάστρια του πρόσθεσε «Ειναι αστειο; το γεγονός ότι εσυ κανεις τα ταξιδάκια σου , τρως το φαγάκι σου και εχεις μια στέγη να μείνεις, ενώ ο συγκεκριμένος ανθρωπος δεν έχει την δυνατότητα να επιβιώσει σου δίνει την δυνατότητα να τον κριτικαρεις;; Συγγνώμη κιόλας αλλα με κατι τετοιους εχει παει μπροστά η χώρα μας..Λυπάμαι!

Ο ηθοποιός βλέποντας πως άρχισαν να γίνονται πολύ χοντρά τα σχόλια έκανε παρέμβαση στον λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας «Μια φωτογραφία μπορεί μόνο να κοροϊδέψει ρε παιδιά; Δεν μπορεί να είναι μια φωτογραφία που να μας θυμίζει ότι υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που δεν έχουν τα πιο απλά; Για να μην ξεχνάμε; Μην τρέχει πάντα το μυαλό μας στην ίντριγκα…».

523af537946b79c4f8369ed39ba78605 286x300 Ντροπή κύριε Γεωργίου: Η φωτό και το σχόλιο για τον ΑΣΤΕΓΟ που προκάλεσε ΟΡΓΗ!(εικόνα)






comments powered by Disqus