Ολοκαίνουριο τραγούδι και video clip από την Athena Manoukian με τίτλο “XO”

Η ταλαντούχα ATHENA MANOUKIAN, την οποία τη γνωρίσαμε μέσα από τις μεγάλες της επιτυχίες “Party Like A Freak” και “I Surrender” συνεχίζει να μας εκπλήσσει, παρουσιάζοντάς μας το νέο single της “ΧΟ”.

Το “XO” είναι ένα δυναμικό dance pop κομμάτι με ένα πολύ διαφορετικό άκουσμα, δυναμικούς και flirty στίχους και διαφέρει πολύ από τις προηγούμενες επιτυχίες της. Πρόκειται για μια παγκόσμια παραγωγή αφού το κομμάτι κυκλοφορεί ήδη στην Αμερική, Λατινική Αμερική, Ασία αλλά και Ευρώπη, έχοντας θετικό feedback από το κοινό του εξωτερικού. Όπως αναφέρει και το κομματί είναι ένας τρόπος να αγγαλιάσει η Athena τους fans της σε όλο τον κόσμο, όπως σημαίνει και ο τίτλος του τραγουδιού XO – kiss and hug.

Το κομμάτι ηχογραφήθηκε στη Σουηδία με αναγνωρισμένους και καταξιωμένους παραγωγούς και στιχουργούς, οι οποίοι έχουν στο ιστορικό τους συνεργασίες με πολλά μεγάλα ονόματα όπως : Celine Dion, Madonna, Selena Gomez, Enrique Inglesias, Jennifer Lopez, GLEE, Ace of Base, Ashley Tisdale, Ola Svensson και πολλούς άλλους.

Το music video γυρίστηκε στην Αυστραλία σε μια πολυτελή βίλα στα προάστια του Sydney όπου η Αthena αναγκάστηκε να βουτήξει στην πισίνα για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ ενώ έξω είχε μόλις 5 βαθμούς κελσίου.

XO λοιπόν από την Αthena! H αλλιώς kisses and hugs!