Αποκλειστικό: Για κάποιους δεν υπάρχουν νόμοι – Χωρίς κράνος Κοσσιώνη-Μπακογιάννης

 

Αναρτήθηκε: 31 Δεκεμβρίου, 2014 στις 20:30

Πολλοί μπορεί να θεωρήσετε το παρακάτω πταίσμα και όχι άξιο λόγου. Αυτοί που έχουν βάλει όμως βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν πρόστιμο της Τροχαίας, θα συμφωνήσουν σίγουρα μαζί μας.

Κι εκτός των παραπάνω, ένα οργανωμένο, δίκαιο και δημοκρατικό κράτος δεν κρίνεται μόνο στα μεγάλα ζητήματα αλλά και στις λεπτομέρειες.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η παραπάνω φωτογραφία στην οποία βλέπουμε να κάνουν τη βόλτα τους με μηχανή ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης με τη σύντροφό του και δημοσιογράφο Σία Κοσσιώνη.

Όλοι ανέφεραν την είδηση ως παραπολιτικό άρθρο σχετικά με τη σχέση τους. Κανείς όμως δεν ασχολήθηκε ότι δε φορούσε κράνος κανείς από τους δύο.

«Μικροπράμα» θα πείτε. «Εδώ γίνονται άλλα κι άλλα.»

Απαντάμε. Και θα συνεχίσουν να γίνονται. Ειδικά τώρα που έχουμε εξοικειωθεί στην ανισότητα μεταξύ πολίτη και πολιτευόμενου. Όπως τότε που ο Κουλούρης περνούσε με κόκκινο και του έφταιγαν οι αστυνομικοί που τον σταμάτησαν.

Χ-είρων






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus