Αποκλειστικό: Περιμένει «το προσκλητήριο» η Μακρή

 

Αναρτήθηκε: 20 Οκτωβρίου, 2014 στις 18:44

Που ακούστηκε βουλευτής να δηλώνει πως «αν πληρώ τις προϋποθέσεις ας με πάρουν»; Αναφερόμαστε στη Ραχήλ Μακρή και το ενδεχόμενο να προσχωρήσει στο ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο κι αν η ίδια αρνιόταν να απαντήσει αν θα εντασσόταν στο κόμμα του Α.Τσίπρα, αυτή επέμενε να απαντάει τα κλασσικά που λένε οι πολιτικοί μας όταν δε θέλουν να απαντήσουν αλλά ταυτοχρόνως να κρατήσουν την πόρτα ανοιχτή: «το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να εκπροσωπήσω το λαό της Κοζάνης…» και άλλα τέτοια ωραία.

Αυτό που καταλάβαμε είναι πως «κάνει κρα» για να τη δεχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως έχει δηλώσει ξανά, ενδιαφέρεται να παραμείνει στην πολιτική! Το προξενιό αυτό φέρεται να το έχει αναλάβει η φίλη της Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Για να την καλέσει ο Τσίπρας όμως, πέρα από μια καλή αφορμή, χρειάζεται και δηλώσεις της που να μιλάει κολακευτικά για το ΣΥΡΙΖΑ. Με τον τρόπο αυτό ίσως κάμψει αντιδράσεις ΣΥΡΙΖαίων που δεν επιθυμούν μεταγραφές από δεξιά κόμματα. Έτσι κι ο Αλέξης θα μπορεί να μιλάει μετά για «άνοιγμα» του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Λαφαζάνης βέβαια έχει διαφορετική άποψη.

Γι” αυτό λοιπόν κι η Ραχήλ Μακρή δήλωνε τα προηγούμενα 24ωρα πως θα στηρίξει το ΣΥΡΙΖΑ: «Θα στηρίξω με κάθε τρόπο τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί θεωρώ ότι στις εκλογές πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει καθαρή λαϊκή εντολή και αυτοδυναμία να κυβερνήσει. Για να φύγουν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψαν τη χώρα».

Ψάχνει πολιτική στέγη το κορίτσι. Βλέπετε τη βουλευτική θέση δύσκολα την αποχωρίζεται κάποιος.

Χ-είρων






comments powered by Disqus