Αποκλειστικό: Πολίτης «έκανε με τα κρεμμυδάκια» το Γιακουμάτο (video)

 

Αναρτήθηκε: 22 Οκτωβρίου, 2014 στις 19:32

Τι το ήθελε και πήγαινε στον Ενικό ο Γιακουμάτος; Όχι ότι οι ερωτήσεις του Χατζηνικολάου ήταν δύσκολες ή απρόβλεπτες, αλλά ορισμένων πολιτών από το κοινό της εκπομπής ήταν κανονικό μαστίγωμα για τον Υφυπουργό.

Και δεν αναφερόμαστε σε ερωτήσεις γενικόλογες αλλά σε αυτές που έρχονται προετοιμασμένες με στοιχεία και δεδομένα. Για παράδειγμα η ερώτηση ενός πολίτη ονόματι Γιάννης Μασούρος, ο οποίος έστισε στον τοίχο κυριολεκτικά το Γιακουμάτο.

Ο κ.Μασούρος είχε κάνει αυτοψία και ρεπορτάζ ο ίδιος προσωπικά συγκρίνοντας τιμές από γερμανικό σουπερμάρκετ με ελληνικό. Οι αποκλίσεις που εντόπισε ήταν απίστευτες! Φυσικά απαντήσεις για το λόγο που πληρώνουμε πολλά είδη ακριβότερα από ανεπτυγμένες χώρες του εξωτερικού, ο Γιακουμάτος δεν έδωσε, παρά μόνο περιορίστηκε σε τοποθετήσεις τύπου «περάστε με τα στοιχεία αύριο από το γραφείο μου» και άλλα τέτοια. Με λίγα λόγια να ζήτησε από πολίτη να του προσκομίσει στοιχεία τα οποία έπρεπε ήδη να είχε το Υπουργείο στη διάθεσή του από έρευνες που θα έκανε το ίδιο για τους πολίτες του κι όχι οι πολίτες του για το ίδιο.

Δείτε εδώ το απόσπασμα από την εκπομπή Ενικός

Σήμερα καλεσμένος στο πρωινό του Γ.Παπαδάκη ήταν ο κ.Μασούρος. Δείτε το απόσπασμα αυτής της εκπομπής εδώ.

Ξερόλας






comments powered by Disqus