Αποκλειστικό: «Πέσιμο» Πλεύρη στον Κακλαμάνη!

Προχθές το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση φίλων και στελεχών του δημοτικού συνδυασμού του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο αμφιθέατρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι.

Στο τέλος της ομιλίας του Σπηλιωτόπουλου, έλαβε το λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Θάνος Πλεύρης για ένα σύντομο χαιρετισμό.

Δεν ξέχασε όμως και την αιτία (κατά τον ίδιο) του αποκλεισμού του Σπηλιωτόπουλου από το Β” γύρο των εκλογών. Κι εννοούμε το Νικήτα Κακλαμάνη.

Φυσικά δεν τον κατονόμασε αλλά τον «φωτογράφισε» με όσα είπε! Του άσκησε σκληρή κριτική για τη συνολική του στάση μέχρι τώρα, από τη διάσπαση της παράταξης στις δημοτικές εκλογές μέχρι τις σημερινές του δηλώσεις περί ανάγκης της ενότητας στη ΝΔ.

«Πώς μπορούν κάποιοι να μιλούν για ενότητα στη ΝΔ, όταν οι ίδιοι διέσπασαν την παράταξη το Μάιο με αποτέλεσμα να χαθεί ο Δήμος Αθηναίων»;…ήταν το ερώτημα που του απηύθυνε.

Αλλά προχώρησε ένα βήμα παρακάτω:

«Αν πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι εννοούν ότι θέλουν ενότητα στη ΝΔ, γιατί κρατούν τις δυνάμεις της παράταξης ακόμα και σήμερα διαιρεμένες στο Δήμο»;

Εδώ που τα λέμε δεν έχει κι άδικο. Ειδικά στο δεύτερο ερώτημα. Αφού ο Κακλαμάνης έχει πλέον μάλιστα και κομβικό ρόλο ως αντιπρόεδρος της ΝΔ και επιθυμεί την ενότητα, θα έπρεπε ήδη να έχει έρθει σε συμφωνία με το Σπηλιωτόπουλο για συμπόρευση.

Μήπως υπάρχει κάποια προεκλογική συμφωνία με «τη διοίκηση» που δεν του επιτρέπει κάτι τέτοιο; Αναρωτιόμαστε εμείς…!

Χ-είρων