Αποκλειστικό: «Σφίγγα» με τη στάση της η Όλγα Κεφαλογιάννη

Όσοι βιάζονται να βάλουν την Όλγα Κεγαλογιάννη σε κάποιο εσωκομματικό στρατόπεδο, ή είναι άσχετοι ή έχουν άλλες σκοπιμότητες.

Η π.Υπουργός Τουρισμού, με προσεκτικές τοποθετήσεις το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να μην ταυτιστεί με κανένα εσωκομματικό στρατόπεδο, όπως τουλάχιστον έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή.

Δεν ασκεί κριτική προσωπικά στον Πρόεδρο της ΝΔ, αλλά ούτε και αποδέχτηκε την πρότασή του να αναλάβει τη Γραμματεία πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ.

Ο λόγος που δε θέλει να αποκαλύψει τις διαθέσεις τις; Μα φυσικά γιατί περιμένει να «κάτσει η σκόνη» όπως λένε στους διαδρόμους της Συγγρού! Δηλαδή θέλει να δει εν καιρώ πως θα διαμορφωθούν οι συσχετισμοί στο κόμμα, πριν αποφασίσει να επιλέξει.

Πάντως, μέσω συνεργατών της, εμφανίστηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένη για παραπολιτικό που κυκλοφόρησε κι έκανε λόγο για «πρέσινγκ» της Όλγας από το Β.Κικίλια. Συνεργάτης της, δήλωσε σκωπτικά:

«Αυτή την περίοδο πολλοί να προσπαθούν να αυξήσουν το πολιτικό τους κεφάλαιο. Όσοι όμως θέλουν να μιλάνε με αθλητικούς όρους, θα’πρεπε να γνωρίζουν ότι για να «μαρκάρεις» κάποιον, πρέπει και να παίζεις στην ίδια κατηγορία..»…προφανώς φωτογραφίζοντας το Β.Κικίλια!

Χ-είρων