ΑΠΟΨΗ: Ακόμη μια «γκάφα» από τους ΑΝΕΛ στο δυναμικό τους!

Βιασύνη και παρορμητισμός ίσως είναι κάποιες από τις λέξεις που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν στελέχη των ΑΝΕΛ με τον επιεικέστερο τρόπο.

Αφού πρώτα χωρίς να ρωτήσουν τον Πρωθυπουργό και τα υπόλοιπα στελέχη που απαρτίζουν μια υπεύθυνη Κυβέρνηση, μίλησαν για συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων (ή υδατανθράκων όπως τους είχε ξεφύγει στο παρελθόν) με τις ΗΠΑ προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα ορίζοντας ακόμα και τον ποσοτικό πήχη στο 70-30! Δεν αποτελεί φυσικά προϊόν συμφωνίας, ωστόσο «δείχνει» το δρόμο διαπραγμάτευσης.

Όσο για τον χαρακτηρισμό του παρορμητισμού δικαιολογείται με την πρόσφατη ιστορία σε σχέση με το Θεοδωράκη και το Protagon. Βλέπετε, έπεσε στα χέρια τους έγγραφο της ΕΕΤΤ, το οποίο αναφέρει πως δικαιούχος της ιστοσελίδας Protagon, που καταχωρήθηκε στις 11-03-2009 με αριθμό πρωτοκόλλου 1370920 και λήγει στις 10-03-2017 είναι o Σταύρος Θεοδωράκης.

Πριν φυσικά προλάβει να εξηγηθεί η «παρεξήγηση», «η λάσπη πρόλαβε να κολλήσει» στο Θεοδωράκη. Κι όπως ανέφερε και στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι…ακόμη και οι πρωτοετείς φοιτητές νομικής και πληροφορικής γνωρίζουν ότι η διαδικτυακή κατοχύρωση ενός ιστοτόπου δεν συνιστά ιδιοκτησία και δεν συνδέεται με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Πρόταγκον ΑΕ.

Έτσι λοιπόν μπορείς να έχει στο όνομά σου κατοχυρωμένη ηλεκτρονικά μια σελίδα, αλλά να μην είσαι δικαιούχος της εταιρείας που τη φιλοξενεί.

Και πριν προλάβουν κάποιοι να πουν ότι ο Θεοδωράκης χρησιμοποιεί αχυρανθρώπους, θα τους απαντήσω:

Όσο η Πρόταγκον ΑΕ ανήκει ακόμα στο Θεοδωράκη, άλλο τόσο ανήκει ακόμα και η δικηγορική εταιρεία στον Κατρούγκαλο…

Χ-είρων