Με τιμές αρχηγού κράτους η κηδεία του Σήφη του κροκόδειλου, συγκλονισμένος ο TUS

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Σήφης ο κροκόδειλος χθες το πρωί σε φράγμα της Κρήτης.

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της χώρας εξέφρασε τη λύπη της και η κηδεία του δημοφιλούς ερπετού θα γίνει δημοσία δαπάνη και μάλιστα θα τιμηθεί ως αρχηγός κράτους. Για κροκοδείλια δάκρυα μιλάει ο Άδωνις Γεωργιάδης, που κατά δήλωση του, ήταν ο πρώτος που μιλούσε για κροκόδειλους στην Αρχαία Ελλάδα.

Δεκάδες ήταν και οι απλοί φίλοι του που έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι αν το τραγικό νέο είναι αληθινό. Ο Σήφης που επέλεξε να παραμείνει στη χώρα που αγάπησε, παρά τα μνημόνια και το κρύο, “έφυγε” σε ηλικία μόλις 5 ετών. Ο τραγουδιστής TUS μετέβη εσπευσμένα στην Κρήτη προκείμενου να παραστεί στη κηδεία του δημοφιλούς ερπετού και να τραγουδήσει μια τελευταία φορά το “Κροκόδειλος”, τραγούδι που είχε εμπνευστεί από τον Σήφη.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του Σήφη, επιθυμία του εκλιπόντος είναι να δωριστεί το δέρμα του σε φτωχές νιόπαντρες Κρητικοπούλες για μπότες και τσάντες. Η απώλεια του Σήφη συγκλόνισε όχι μόνο τη χώρα, αλλά όλο τον πλανήτη, με τα καταστήματα Crocodilino να ανακοινώνουν πως θα παραμείνουν κλειστά για όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ και η Lacoste ανακοίνωσε πως τα μπλουζάκια της θα κρέμονται μεσίστια από τις κρεμάστρες.

Στη γενέτειρα του Σήφη στο Νείλο, με πρωτοβουλία Ρεθύμνιου ιερέα, θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η οδοντοστοιχία του.

Σημείωση: Το άρθρο έχει καθαρά χιουμοριστικό σκοπό και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Πηγή