ΑΠΟΨΗ: Επιβεβαίωση της ρήσης «η κρίση είναι ευκαιρία», ο διορισμός Παναρίτης στο ΔΝΤ! (video)

Είναι γεγονός τελικά! Η κρίση είναι ευκαιρία και ως ευκαιρία πρέπει να την αντιμετωπίζουμε κι εμείς τελικά! Γιατί όχι; Δείτε το παράδειγμα της Έλενας Παναρίτη και σκεφτείτε το καλά μετά.

Ανεδείχθη επί των ημερών του ΓΑΠ, πρόλαβε και τάχθηκε υπέρ δύο Μνημονίων και την κρίσιμη στιγμή «άρπαξε την ευκαιρία από το μαλλιά», πηδώντας στο πλοίο των αντιμνημονιακών και αναβαπτιζόμενη από το ΣΥΡΙΖΑ, ξέπλυνε το μνημονιακό της παρελθόν!

Το «χέρι σωτηρίας της», το άπλωσε ο παλιόφιλός της Γιάνης Βαρουφάκης παίρνοντάς της στο πλευρό του. Και πλέον διορίσθηκε εκπρόσωπος της χώρας στο ΔΝΤ. Τι σημαίνει σε εισόδημα για τον προσωπικό της τραπεζικό λογαριασμό δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Σίγουρα όμως δεν πρέπει να αγχωνόμαστε πια για το μέλλον της!

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές παλαιές δηλώσεις της. Που τις βρήκαμε; Σε άρθρο της Αυγής του 2012, με τίτλο: «Ο «ύποπτος» ρόλος της κ. Παναρίτη…»!!!

  • «Ο κ. Σαμαράς μου κάνει και εμένα εντύπωση, αλλά μου κάνει πολύ θετική εντύπωση»
  • «Ο κ. Σαμαράς έχει κάνει μια πολύ σοβαρή αντιμετώπιση στη γραφειοκρατία και την έχει ξεκάθαρα δηλώσει ως κεντρικό σημείο των αλλαγών: Μία μικρή κυβέρνηση 15 -λέει- υπουργών και μία διαχείριση χαμηλών τριβών με χαμηλή γραφειοκρατία».

Τι έγραφε τότε η Αυγή για την κ.Παναρίτη:

Η Έλενα Παναρίτη ήταν βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, γνωστή από όσα «πρόσφερε» στην «ανοικοδόμηση» της οικονομίας του Περού επί Φουτζιμόρι (ο οποίος σήμερα κατηγορείται για διαφθορά και ζει στην Ιαπωνία…). Γνωστή για τις μάλλον νεοφιλελεύθερες οικονομικές αντιλήψεις της, η Ελ. Παναρίτη άλλαξε «μέντορα» και από τον Γ. Παπανδρέου πήγε στον Αντ. Σαμαρά!

Μέχρι και ο σημερινός Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας έλεγε τότε χαρακτηριστικά: «η Παναρίτη ειναι εξειδικευμένη σε deals για ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας…»

Για αυτό λοιπόν, μήπως να αναθεωρήσουμε όλοι και να ακολουθήσουμε το δρόμο που χάραξε η κ.Παναρίτη;

Η κρίση είναι ευκαιρία λοιπόν…

Χ-είρων