Η Ντόρα απαντά στον Χρύσανθο Λαζαρίδη: Δεν είναι στέλεχος της ΝΔ

Στον Χρύσανθο Λαζαρίδη και στα όσα είπε στη συνέντευξή του στην εκπομπή Ακραίως του Τάκη Χατζή, στον ΣΚΑΪ, απάντησε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως είπε μιλώντας στου Αταίριαστους στον ΣΚΑΙ, σχετικά με το θέμα του caiptal control, και τα όσα είπε ο Χρυσανθος Λαζαρίδης είπε: «Βγήκε ο κ. Λαζαρίδης να κατηγορήσει εμένα για κινδυνολογία;».

«Δεν κινδυνολογώ το αποφεύγω αλλά έχουμε φτάσει στο αμήν. Το πιστωτικό γεγονός μεταφράζεται σε συγκεκριμένα πραγματα. Στηρίζω με νύχια και με δόντια τη διαπραγματευτική προσπαθεια της κυβέρνησης γιατί θέλω να δω τη συμφωνία να κλείνει. Αν δεν κλείσει δεν θα πάμε άμεσα στη δραχμή αλλά μπαίνουμε σε τεράστιες περιπέτειες», πρόσθεσε.
Σχετικά με τη ΝΔ είπε πως χρειάζεται να γίνει αυτοκριτική. «Πρέπει να έχουμε θάρρος να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Δεν μπορείς να λες ότι εμείς τα κάναμε όλα καλά», είπε και όταν ρωτήθηκε αν αναφέρεται στον κ. Λαζαρίδη είπε: «Δεν είναι στέλεχος της ΝΔ αλλά τελοσπάντων και στον κ. Λαζαρίδη, δεν μπορούμε να λέμε όλα τα κάναμε τέλεια, και ο λαός θα το καταλάβει τώρα και θα μας δικαιώσει δεν είναι πολιτική αυτή».

Η κ. Μπακογιάννη είπε πως «οι εκλογές θα αποτελέσουν το τελειωτικό χτύπημα στην ελληνική οικονομία» ενώ εκτίμησε πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, θα στηρίξουν τη συμφωνία και δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση.