Ο Γιωργάκης είναι …συμπαθής!

Κι όμως όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο υπήρξε άνθρωπος που συμπάθησε τον Γιωργάκη.

Ο δημοσιογράφος Άνταμ Ράμσεϊ από το Open Democracy, με αφορμή οδοιπορικό του στην Αθήνα, που περιελάμβανε τα Εξάρχεια, το Πέραμα, τον Παρθενώνα, το Ναό του Ποσειδώνα και τον… Γιώργο Παπανδρέου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Γράφοντας γι” αυτή τη συνάντηση διερωτάται στον τίτλο: «Ο τελευταίος των Παπανδρέου;» κάνοντας μνεία στο γεγονός ο Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται να είναι ο τελευταίος της δυναστείας που ακολουθεί την πολιτική και μάλιστα έπειτα από δεκαετίες μένει εκτός Βουλής.

Ο Ράμσεϊ σημειώνει πως μιλώντας με Έλληνες για την πρόθεσή του να συνομιλήσει με τον πρώην πρωθυπουργό, δέχθηκε ειρωνικά σχόλια. Του είπαν πως είναι τυχερός, καθώς «ο Γιώργος Παπανδρέου μιλάει καλύτερα τα αγγλικά από τα ελληνικά», ενώ του θύμισαν πως οι περισσότεροι Έλληνες τον κατηγορούν πως επί πρωθυπουργίας του η Ελλάδα μπήκε στο μνημόνιο.

Η άποψη που απέκτησε, πάντως, ο Ράμσεϊ συναντώντας τον Γιώργο Παπανδρέου ήταν πως έχει κάτι από την αίγλη της οικογένειας και ότι όντως μιλάει αγγλικά με μια έντονη αμερικανική προφορά.

Είπαμε ο Γιωργάκης ξέρει να κατακτάει, το είδαμε και το 2009, στη συνέχεια όμως ξέρει και να τα χαλάει!