Ο Σαμαράς απέφυγε δια της …τεθλασμένης οδού, να απαντήσει για το «δεξί του χέρι»!

Πλήρη κάλυψη στον συνεργάτη του, Σταύρο Παπασταύρου, το όνομα του οποίου «φιγουράρει» στη Λίστα Λαγκάρντ, παρείχε ο Αντώνης Σαμαράς λέγοντας πως είναι ντροπή του Αλέξη Τσίπρα να καταφέρεται εναντίον των συνεργατών του.

Να σημειώσουμε ότι ο κ.Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Βουλή επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι το «δεξί του χέρι» ο Σταύρος Παπασταύρου, είναι πληρεξούσιος λογαριασμού της λίστας Λαγκάρντ και ότι υπήρξε παρέμβαση για να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.

Ο κ. Σαμαράς απαντώντας στις αποκαλύψεις του Αλέξη Τσίπρα ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν προχώρησε στον έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ επειδή εντός της λίστας υπήρχαν συνεργάτες του Σαμαρά, ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε με ένα σκληρό σχόλιο που εκλήφθηκε ως σεξιστικό: «Επειδή εγώ είμαι της ευθείας αντρικής σχολής και όχι της τεθλασμένης, σας λέω ότι μακάρι η Ελλάδα να είχε δέκα Παπασταύρους».

Μετά το σάλο που προκλήθηκε ο κ. Σαμαράς είπε ότι αν το σχόλιο του εξελήφθη ως σεξιστικό, το παίρνει πίσω… Επέμεινε ωστόσο ότι είναι ντροπή του Αλέξη Τσίπρα να μιλάει έτσι για συνεργάτες του.

Ωστόσο δεν διέψευσε ότι το όνομα του Σταύρου Παπασταύρου είναι στη λίστα Λαγκάρντ!