Πάγκαλος: Αν έρθει στην εξουσία ο Τσίπρας, σε 15 μέρες δεν θα υπάρχει ούτε ένα ευρώ για μισθούς και συντάξεις

 

Αναρτήθηκε: 2 Δεκεμβρίου, 2014 στις 14:01

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Θόδωρος Πάγκαλος κατά του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τον χαρακτηρισμό «αποστάτες» που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τους βουλευτές που προτίθενται να ψηφίσουν τον επόμενο Πρόεδρο.

«Ο κ. Τσίπρας υπήρξε αγενής και εμπαθής, όπως συνήθως. Είπε ότι υπάρχουν 24 ανεξάρτητοι βουλευτές, αλλά δεν μπορούν να είναι εξ ορισμού αποστάτες, διότι πρέπει να αποστατήσουν από κάπου. Η λέξη αυτή χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον το 1965 και έχει απαξία. Νομίζω, όμως, ότι ο κ. Τσίπρας έτσι τρομοκρατεί το Κοινοβούλιο και απαξιεί τους συναδέλφους του στη Βουλή, για να μην τολμήσει κανείς να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να μην ακολουθήσει την πολιτική του που οδηγεί στο χάος και την αστάθεια, εάν δεν ψηφιστεί Πρόεδρος» είπε μέσω του Bήμα FM. Και πρόσθεσε: «Χαρακτηριστικό του πόσο εμπαθής και ιδιοτελής είναι, είναι ότι δεν δέχθηκε την πρόταση που έκαναν επανειλημμένα οι δημοσιογράφοι να συμφωνήσουμε να εκλεγεί ΠτΔ και μετά να πάμε σε εκλογές. Είναι εμπαθής, ιδιοτελής και ανυπόληπτος! Ο άνθρωπος που πούλησε νταηλίκι και τσαμπουκά και είπε αφ’ υψηλού ότι αν τον καλέσει ο πρωθυπουργός θα πάει να του πει να παραιτηθεί, τώρα λέει «ας με καλέσει και θα δούμε αν θα του ζητήσω την παραίτησή του»

Ο κ. Πάγκαλος στηλίτευσε και την ακατάσχετη παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την αδυναμία του Αλ. Τσίπρα να αποκαλύψει ποιο είναι το σχέδιο που θα εφαρμόσει σε περίπτωση που δεν καταφέρει να υλοποιήσει τις εξαγγελίες της ΔΕΘ. «Να μας πει ποιο είναι το plan A, B και C. Πώς θα βρει τα λεφτά, μειώνοντας τους φόρους και αυξάνοντας τις δαπάνες του Δημοσίου. Είναι προπαγάνδα προεκλογική του αισχίστου είδους και δημαγωγία που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην προεκλογική ιστορία από κανέναν» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην υπουργός διερωτήθηκε ακόμη από πού θα βρει τα λεφτά που υπόσχεται ότι θα δώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας, παράλληλα, ότι αν έρθει στην εξουσία, τότε, σε λίγο διάστημα δεν θα υπάρχουν χρήματα ούτε για την κάλυψη των μισθολογικών αναγκών. «Δεκαπέντε μέρες, δεν θα υπάρχει ούτε ένα ευρώ για μισθούς, συντάξεις και δαπάνες του κράτους! Αυτό που είπε ο Τσίπρας χθες, σημαίνει ότι είναι κακοηθέστατος, διότι είναι τόσο απλό που το ξέρει και ο καθένας. Δεν είναι δυνατόν να μην το ξέρει αυτός. Και δεν μπορεί να μην το καταλάβει. Ότι οι τράπεζες έχουν άνεση επειδή μας δίνουν λεφτά απ’ έξω. Όταν σταματήσουν να μας δίνουν λεφτά απ’ έξω, την επομένη των εκλογών, πριν σχηματίσει καν κυβέρνηση ο Τσίπρας, θα διαλυθεί το σύμπαν! Το λέω και το ξαναλέω και αναλαμβάνω την ευθύνη» σχολίασε.






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus