5 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τη ζωή του Robin Williams

 

Αναρτήθηκε: 12 Αυγούστου, 2014 στις 15:43

Ο ξαφνικός θάνατος του γνωστού ηθοποιού έχει συγκλονίσει των χώρο των τεχνών καθώς και ολόκληρο των πλανήτη. Εμείς βρήκαμε 5 άγνωστες πτυχές από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή και σας τις παρουσιάζουμε.

 

Στην ταινία Aladdin το μεγαλύτερο μέρος του ρόλου που είχε σαν «Τζίνι» ήταν αυτοσχεδιασμός. Επιπλέον ο Robin Williams έδωσε περισσότερους από 70 μορφασμούς στον τηλεοπτικό φακό με σκοπό να μεταφερθούν στο Τζίνι μέσω του σκιτσογράφου.

 

Όταν ο Christofer Reeve ήταν στο νοσοκομείο, ο καλός του φίλος Robin Williams έστησε μια φάρσα για να τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα. Ντύθηκε με ένα αποκριάτικο κοστούμι και κρατώντας στα χέρια του ένα ενδοσκόπιο, παρίστανε τον γαστρεντερολόγο που έπρεπε να κάνει κολονοσκόπηση στον ασθενή.

 

Στα γυρίσματα της Λίστας του Σίντλερ ο Robin Williams είχε πέσει σχεδόν σε κατάθλιψη. Ζήταγε από τον Steven Spielberg και τους υπόλοιπους συντελεστές να του λένε αστεία για να ανέβει η ψυχολογία του.

 

Στο λύκειο ο Robin Williams είχε ψηφιστεί ως ο λιγότερο πιθανός μαθητής που θα πετύχει στη ζωή του.

 

Το αγαπημένο παιδικό παραμύθι του Robin Williams ήταν «Το λιοντάρι, η μάγισσα και η ντουλάπα» το οποίο και διάβαζε κάθε βράδυ στα παιδιά του πριν πέσουν για ύπνο.






comments powered by Disqus