To NewsRebel στο Rockwave για τους Black Keys – ΦΩΤΟ

Καλώς επέστρεψες Rockwave! Όλα όσα είδαμε και ακούσαμε στους Black Keys

Καλώς επέστρεψες Rockwave με τα καλύτερα στην κυριολεξία ροκ συγκροτήματα παγκοσμίως! Μετά την περσινή «πατάτα» της Lana Del Ray και των ελληνικών έντεχνων ως βασικών τραγουδιστών, το Rockwave «επιστρέφει» φέτος που κλείνει τα 20 του χρόνια με μεγάλα ονόματα!

Είδαμε τους Black keys, το πιο hot συγκρότημα της εποχής μας, τους Black angels με τον καλύτερο ροκ ήχο και πολλούς άλλους.

Το ρολόι έδειχνε 7 το απόγευμα και ενώ το Terra vibe ήταν ήδη ασφυκτικά γεμάτο, επιτέλους δεν ταλαιπωρηθήκαμε να μπούμε! Το πάρκινγκ εξακολουθεί να παραμένει το μοναδικό πρόβλημα αλλά έστω λύθηκαν άλλα που παλιότερα μας έκαναν να αισθανθούμε πολίτες δεύτερης κατηγορίας…ακόμα και αυτοί που είχαν Vip εισιτήρια. Τα καλά να τα λέμε!!!

Εντυπωσιακά άρτια οργάνωση από την είσοδο μέχρι τον συναυλιακό χώρο. Παντού οι Πρώτες Βοήθειες, κιόσκα με μπύρες με λιγότερη ουρά κ.ά. Το θέμα των wc αν λυθεί, ίσως να μην έχουμε να γράψουμε κάτι αρνητικό του χρόνου!

Προλάβαμε τους Ελληνες 1000 moods που με το Vintage τους ξεσήκωσαν τους πάντες. Ακολούθησαν οι Βlack Angels …κάτι σαν τα πρώτα σφηνάκια μέχρι να έρθει το κυρίως ποτό που δεν ήταν άλλοι από τα Μάυρα Κλειδιά

Ο Dan Auerbach και ο Patric Carney, δύο συμμαθητές από το σχολείο που σιχαίνονται την διασημότητα, ικανοποίησαν απόλυτα τους φανατικούς οπαδούς τους, γεμίζοντας τη Μαλακάσα με indie – rock ήχους και blues επιρροές. Εντονη η αίσθηση ότι δεν παρακολουθούσαμε το τοπ ροκ συγκρότημα της εποχής μας μιας και οι ίδιοι όπως δηλώνουν άλλωστε δεν αισθάνονται σταρ…Το κοινό πάντως (υποψιαζόμαστε τουλάχιστον 40.000 κόσμο…ανυπομονούμε να μάθουμε τον αριθμό των εισιτηρίων) τους αποθέωνε σε κάθε τους τραγούδι, σε κάθε τους κίνηση ή κουβέντα!!! Ένα τεράστιο κινούμενο «χαλί» που χοροπηδούσε συνεχώς δεν ήταν άλλο από τους ένθερμους fun των balck keys

Ισως οι διοργανωτές να βιάστηκαν να ρίξουν τα πυροτεχνήματα στο τέλος της προγραμματισμένης συναυλία τους μιας και όλοι περιμέναμε να ακούσουμε ακνορ… όπως και να έχει η πρώτη μέρα του φετινού Rock wave μας…τρέλανε! Καλώς επέστρεψες αγαπημένο μας φεστιβάλ!