Ιδιαίτερα απογοητευμένος δηλώνει 31χρονος, ο οποίος έφαγε για πρώτη φορά στη ζωή του νηφάλιος στα Everest

 

Αναρτήθηκε: 26 Ιουλίου, 2014 στις 18:08

Μια πολύ μεγάλη απογοήτευση επεφύλασσε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στον Λουκά Τ., γνωστό θαμώνα των ταχυφαγείων Everest τα τελευταία 12 χρόνια…

όταν δοκίμασε για πρώτη φορά στη ζωή του τα προϊόντα του καταστήματος στην πλατεία Συντάγματος, δίχως να έχει καταναλώσει προηγουμένως αλκοόλ.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής, την ώρα δηλαδή που η παρέα του 31χρονου κανόνιζε τις τελευταίες λεπτομέρειες της βραδινής της εξόδου. Προορισμός της εξόρμησης τους αποφασίστηκε να είναι γνωστό κλαμπ της παραλιακής και μιας και η απόσταση ήταν ιδιαίτερα μακρινή, κρίθηκε σκόπιμο ολόκληρη η παρέα να κατευθυνθεί στα νότια προάστια με ένα αυτοκίνητο.  Ο κλήρος του οδηγού, έπειτα από μακρές διαβουλεύσεις έπεσε τελικά στον Λουκά, ο οποίος αναγκάστηκε να περάσει ολόκληρη τη βραδιά νηφάλιος, ώστε να είναι σε καλή κατάσταση για να οδηγήσει την παρέα του πίσω με ασφάλεια.

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, οι φίλοι άφησαν το κλαμπ και πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους αποφάσισαν να επισκεφθούν τα Everest του Συντάγματος, μια αγαπημένη συνήθεια της παρέας έπειτα από ξενύχτια και κραιπάλες. Ο 31χρονος, παρά το γεγονός ότι δεν είχε πιει γουλιά αλκοόλ, ένιωσε έντονη πείνα να τον διακατέχει και αποφάσισε να παραγγείλει ένα σάντουιτς τυρί-γαλοπούλα-ντομάτα-ελιά-μαρούλι-τυροκαυτερή καθώς και ένα κομμάτι πίτσα μαργαρίτα. Τη στιγμή ωστόσο που μάσησε την πρώτη μπουκιά από το σάντουιτς, ένιωσε ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα και μια ιδιαίτερα περίεργη αίσθηση.

«Είχα φάει εκατοντάδες χιλιάδες φορές στη ζωή μου Everest και δεν είχα νιώσει ποτέ ξανά έτσι. Τα έχω δοκιμάσει στην κυριολεξία όλα, ακόμα και αυτό το μπέργκερ με το μπιφτέκι που θυμίζει μπάλα του μπάσκετ και μου φαίνονταν όλα πεντανόστιμα. Την Παρασκευή ωστόσο ήταν όλα διαφορετικά. Το ψωμί ήταν κρύο, η ντομάτα σαν σόλα, το ζαμπόν της πίτσας μύριζε. Έκανα και εμετό αλλα αυτό δεν μου φάνηκε παράξενο αφού κάθε φορά που τρώω στα Everest κάνω εμετό, απλά πάντοτε υπέθετα ότι φταίει το ποτό. Αφού αναρωτήθηκα για μερικά λεπτά τι μπορεί να συμβαίνει, έφτασα στην φρικτή συνειδητοποίηση πως ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έτρωγα από τη συγκεκριμένη αλυσίδα νηφάλιος», εξηγεί μιλώντας στο «Κουλούρι» ο Λουκάς.

Ο 31χρονος συμπλήρωσε αμέσως τη φόρμα διαμαρτυρίας μέσα στο κατάστημα και την παρέδωσε στους υπευθύνους, οι οποίοι προβληματίστηκαν ιδιαίτερα, τονίζοντας στο «Κουλούρι»: «Τι να σας πούμε, δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ ότι θα πεινάει κανείς τόσο ώστε να φάει από το μαγαζί μας δίχως να έχει πιει. Θα πάρουμε ωστόσο μέτρα για το φαινόμενο, με την καθιέρωση αλκοτέστ στους πελάτες πριν την είσοδό τους στα καταστήματα της αλυσίδας μας».

Το άρθρο είναι καθαρά χιουμοριστικό!

Πηγή






comments powered by Disqus