Μόλις ένα μικρό ελεφαντάκι άκουσε κάποιον να το φωνάζει έκανε το πιο χαριτωμένο πράγμα! (βίντεο)

 

Αναρτήθηκε: 12 Οκτωβρίου, 2014 στις 16:30

Ο Καναδός άντρας που θα δείτε στο βίντεο ονομάζεται Άρθουρ και ταξίδεψε στην Chiang Mai, στην Ταϊλάνδη, από το Τορόντο του Καναδά, για να επισκεφτεί το Patara Elephant Farm και να αποκτήσει ένα ελέφαντα για μια ημέρα!

Σε αντίθεση με άλλα πάρκα Ελεφάντων, το προσωπικό και οι ιδιοκτήτες του Patara Elephant Farm επικεντρώνονται αποκλειστικά και μόνο στην υγειονομική περίθαλψη, στη διαχείριση αναπαραγωγής των απειλούμενων με εξαφάνιση ειδών και στην ενίσχυση της διαδικασίας ανάκαμψης τραυματισμένων ελεφάντων. Η επαφή με τους τουρίστες έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Όσοι θελήσουν να γίνουν ιδιοκτήτες ενός ελέφαντα για μια ημέρα πρέπει να εργαστούν σκληρά για να μάθουν τι σημαίνει να φροντίζεις αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα.

Τα καθήκοντα ενός ιδιοκτήτη περιλαμβάνουν την σίτιση των ελεφάντων, το τρίψιμο και το πλύσιμο τους στο ποτάμι και τέλος, την άσκηση των ελεφάντων στη ζούγκλα.

Μετά από μια τέτοια κουραστική μέρα ο Άρθουρ πλησιάζει ένα μόλις δυο μηνών θηλυκό ελεφαντάκι, την Τάρα, για να παίξει μαζί της. Μόλις η Τάρα άκουσε τον Άρθουρ να την φωνάζει έτρεξε γρήγορα και έπεσε στην αγκαλιά του! Μια αξιολάτρευτη και αξέχαστη εμπειρία!






comments powered by Disqus