Τρομοκρατία στη Βρετανία από παιδί – φάντασμα με μαύρα μάτια (βίντεο)

 

Αναρτήθηκε: 4 Οκτωβρίου, 2014 στις 16:56

Ένα παιδί – φάντασμα με μαύρα μάτια τρομοκρατεί μια ολόκληρη κοινότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το κορίτσι με τα μαύρα μάτια, όπως το αποκαλούν οι έντρομοι ντόπιοι, έκανε την εμφάνισή του στην επαρχία Κάνοκ Τσέις, στο Σταφορντσάιρ, πανικοβάλλοντας τους πάντες.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Birmingham Mail» μία γυναίκα με την κόρη της είδαν το φάντασμα 30 χρόνια την εξαφάνισή του.

Η παραφυσική επαφή συνέβη όταν η γυναίκα και η κόρη της περπατούσαν στην περιοχή Birches Valley. Τότε άκουσαν κραυγές και άρχισαν να τρέχουν προς την κατεύθυνση από όπου ακούγονταν.

«Κάποια στιγμή σταμάτησα γιατί λαχάνιασα», αναφέρει η γυναίκα και συνεχίζει: «Τότε γύρισα προς τα πίσω μου και είδα ένα κορίτσι, σχεδόν 10 ετών, με τα χέρια της πάνω στα μάτια της. Στεκόταν σαν να περίμενε μία έκπληξη, μία τούρτα γενεθλίων. Τη ρώτησα αν είναι καλά και αν ήταν εκείνη που ούρλιαζε.

Εκείνη κατέβασε τα χέρια της και άνοιξε τα μάτια της. Τότε είδα ότι ήταν απολύτως μαύρα, δεν υπήρχε ούτε ίριδα, ούτε τίποτε άσπρο. Ήταν τόσο παράξενο. Πετάχτηκα πίσω και άρπαξα την κόρη μου. Όταν ξανακοίταξα, το παιδί είχε εξαφανιστεί».

Η επανεμφάνιση του… φαντάσματος έχει προκαλέσει φρενίτιδα στη Βρετανία, αλλά έχει κινήσει και το ενδιαφέρον πολλών κυνηγών φαντασμάτων από πολλά μέρη του κόσμου.

Όσον αφορά στο παιδί φάντασμα με τα μαύρα, τρομακτικά μάτια, υπάρχουν δύο θεωρίες που… εξηγούν την «γέννησή» του.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Mirror», η πρώτη σχετίζεται με την Κελτική μυθολογία και αναφέρει πως προέρχεται από μια φυλή η οποία πραγματοποιούσε αιματηρές θυσίες και η δεύτερη ότι πρόκειται για μια… «μαζική ψευδαίσθηση».






comments powered by Disqus