6 δημοφιλείς στάσεις σεξ στο μικροσκόπιο! (No2)

 

Αναρτήθηκε: 23 Σεπτεμβρίου, 2014 στις 19:00

Μια στάση στο σεξ, τόσες πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες πάνω σε αυτήν. Γιατί κάθε άντρας και κάθε γυναίκα μπορεί να έχει την δική του αντίληψη πάνω σε κάθε διαφορετική στάση και να σκέφτεται ακριβώς διαφορετικά πράγματα γι” αυτήν.

Για να δούμε τι βαθμό παίρνουν από γυναίκες και άντρες οι έξι πιο δημοφιλείς στάσεις.

Η ανάποδη καβαλάρισσα

Εκείνος: δύσκολο αλλά διαφορετικό

Δεν είναι ό,τι έχει τη στάση τούτη πρώτη στην λίστα ηδονής του αλλά λατρεύει την ιδέα να παίρνεις στα χέρια σου τα δύσκολα αλλά ξέρει πολύ καλά ό,τι στην εν λόγω στάση, θα παιδευτείτε. Με εσένα ανάποδα πάνω του, το πέος του έχει μεγάλες πιθανότητες να μην μένει στη θέση που πρέπει.

Το κλειδί είναι η ομαδική δουλειά, με εκείνον να στηρίζει την κίνηση και εσένα να δίνεις το ρυθμό, ακόμα κι αν η οποτική επαφή σας λείπει.

Εκείνη: ευτυχώς δεν θα δει τα ψεγάδια

Δύσκολη ξεδύσκολη, η ανάποδη καβαλάρρισα σου εξασφαλίζει την μη οπτική επαφή, ενώ κρύβεις έντεχνα κοιλίτσα και πεσμένο στήθος και του χαρίζεις μια ωραία θέα των γλουτών σου.

Επειδή δύσκολα θα κουραστείς από την εν λόγω στάση, έχε έτοιμο πλάνο για το φημισμένο 69, για να χαλαρώσεις κι εσύ λιγάκι.

Τι το θες το κουταλάκι:

Εκείνος: άνεση

Τα κουταλάκια αποτελούν την ιδανική στάση για κάθε ζευγάρι που ξυπνά το πρωί και θέλει ένα στα γρήγορα. Όχι ότι θα ήθελε τα κουταλάκια καθημερινά αλλά αν ειναι λιγάκι προικισμένος, και οι δυο θα περάσετε ωραία.

Εκείνη: ναι ναι ναι

Κάθε γυναίκα λατρεύει τις αγκαλίτσες. Τι να πεις λοιπόν για την κατ” εξοχήν στάση σεξ που όχι μόνο σου χαρίζει απόλαυση αλλά παίρνεις δωράκι και μια ωραία αγκαλιά.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην την λατρεύει.

Κι από πίσω πόρτα πως πάμε;

Εκείνος: το θέλει, το έχει ανάγκη.

Θα θέλει να την δοκιμάσει κάθε φορά που θα του το επιτρέψεις. Πες το εμμονή, πες το φαντασίωση, το πρωκτικό σεξ θα βρίσκεται πάντα κολλημένο στο μυαλό του, ειδικά αν δεν προτίθεσαι να το πραγματώσετε παρέα.

Εκείνη: λέγε λέγε, θα σε πείσει

Η πρώτη σου αντίδραση θα είναι πάντα αρνητική. Αφού υπάρχει το εμπρός, τι το θέλει το πίσω; Κι από μολύνσεις; Κι εσύ τι χαρά θα πάρεις; Ο πόνος; Τον ξεχνάμε τον πόνο;

Αν το επιχειρήσεις για να του κάνεις την καρδιά, θα δυσκολευτείς. Οι λέξεις λιπαντικό, προφυλακτικό, πρέπει να είναι σημαία στο πανί σου. Κι αν το επιχειρήσεις, ζήτα τα ανταλλάγματά σου, τα αξίζεις και με το παραπάνω!

Και μερικές ακόμα:

Στα όρθια:

Αν βαστούν τα χέρια του, το θέλει αν όχι, θα το αποφύγει. Εσύ απλά αξιολογείς τα κιλά σου και δέχεσαι ή όχι να του προκαλέσεις λουμπάγκο.

69: αν η σωματοδομή σας είναι κοντινή, θα σας βολέψει, κι εεκίνος δεν θα πει όχι, αν δεν βολεύεστε καλά, θα σε βάλει να πραγματώσεις το απλό στοματικό.

Πηγή: womanonly.gr






comments powered by Disqus