Αυτά είναι τα 3 βήματα που πρέπει να κάνεις μετά από εναν χωρισμό!

 

Αναρτήθηκε: 17 Οκτωβρίου, 2014 στις 4:32

Μετά από έναν επώδυνο χωρισμό αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να καταφέρεις να επουλώσεις όλες τις πληγές….

Μια συνειδητή προσέγγιση για την ανάρρωσή σου έπειτα από έναν επώδυνο χωρισμό μπορεί να σε εμποδίσει να κάνεις ξανά τα ίδια λάθη και μπορεί ακόμη και να βελτιώσει συνολικά τη ζωή σου, σύμφωνα με τη θεραπεύτρια Rachel Sussman, L.C.S.W., συγγραφέα του βιβλίου The Breakup Bible. Ενίσχυσε την ικανότητά σου να τα βγάλεις πέρα με τις συμβουλές της:

  • Μείνε για λίγο μόνη Ο παροδικός αντιπερισπασμός ενός ραντεβού είναι σαν ένα τσιρότο και δεν ενθαρρύνει την πραγματική επούλωση του συναισθηματικού τραύματος.
  • Κράτα ημερολόγιο Προγραμμάτισε χρόνο για τον εαυτό σου. Δημιούργησε μια γαλήνια ατμόσφαιρα με κεριά και μουσική και γράψε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου σχετικά με τη σχέση.
  • Ανάκτησε την αυτοεκτίμησή σου Προπονήσου για το μαραθώνιο, μάθε ένα καινούργιο μουσικό όργανο ή μια γλώσσα, ή ασχολήσου με μια τέχνη. Ο δρόμος για να βρεις την αγάπη ξεκινά από την αγάπη για τον εαυτό σου.






comments powered by Disqus