Αυτοί είναι οι 8 τύποι ανδρών που πέρασαν και έφυγαν από τη ζωή σου

 

Αναρτήθηκε: 30 Σεπτεμβρίου, 2014 στις 19:00

Νομίζεις ότι είσαι έτοιμη για το μεγάλο βήμα του γάμου; Εμείς λέμε όχι αν δεν είχες συναντήσει στη ζωή σου τους παρακάτω περίεγους τύπους…

1. Ο μεγαλύτερος. Ήσουν 21 και ήταν 23. Για κάποιον λόγο σε γοήτευσε και σε έπεσες στο επίμονο φλερ του. Μετά άρχισες να συνειδητοποιείς πως είναι πολύ μεγάλος για σένα (δεν μπορούσες να ακολουθήσεις το πρόγραμμά του και αυτός το δικό σου) και στο μεταξύ οι φίλες σου άρχισαν να λένε άκομψα αστεία για τη διαφορά ηλικίας. Το τελείωσες πολιτισμένα και μετά αυτός παντρεύτηκε!

2. Το στρωμένο παιδί. Είναι φοιτητής ιατρικής. Δεν είναι άσχημος, αλλά ούτε και μοντέλο. Φοράει cardigans, δεν μιλάει πολύ, δεν έχει πολύ χιούμορ και είναι λιγάκι σνομπ. Δεν σου έδειξε ποτέ ότι σε θέλει, αλλά εσένα αυτό το μυστήριο σου άρεσε. Γρήγορα προχώρησες στον επόμενο!

3. Ο «παίκτης». Ήταν ο τύπος που τον ήθελαν όλες… Με six packs, υπέροχα μαλλιά και χαμόγελο ήξερε ότι ήταν ωραίος και το έδειχνε. Είχε όλα όσα ήθελε μια γυναίκα για επιβεβαίωση, αλλά το καλύτερο κομμάτι ήταν όταν τον απέρριψες γιατί ήξερες ότι θα σου ραγίσει την καρδιά!

4.  Ο κτητικός. Τον φίλησες ένα βράδυ και την επόμενη μέρα σε αποκαλούσε μωρό μου στα μηνύματα, πιστεύοντας ότι γίνατε ζευγάρι. Στο ενδιάμεσο σε ρώταγε αν βγαίνεις με κάποιον άλλο και ότι θέλει να σε έχει μόνο για εκείνον. Όλα αυτά λίγες ώρες μετά το πρώτο σας φιλί!

5. Ο καλύτερα να μην κάναμε τίποτα φίλος. Είναι ο τύπος με τον οποίο ήσασταν φίλοι για μεγάλο διάστημα. Εκείνος βέβαια με κάθε ευκαιρία σου έδειχνε ότι σε βλέπει ερωτικά. Ένα βράδυ και αφού εσύ ήσουν καιρό μόνη έγινε κάτι και αμέσως μόλις τελείωσε το μετάνιωσες. Συμβαίνει σε όλες.

6. Ο τύπος «αποκούμπι». Χωρίζεις με τη σχέση σου, τον παίρνεις τηλέφωνο να έρθει σπίτι σου. Σε απέρριψε αυτός που γουστάρεις, τον παίρνεις τηλέφωνο να έρθει σπίτι σου. Σε ενδιαφέρει -σεξουαλικά και μόνο- και δεν σκέφτηκες ποτέ ότι θέλεις κάτι παραπάνω.

7. Ο πρώην που δεν ξεπέρασες ποτέ. Ξεκινήσατε καλά, σε παρέσυρε σε μια παθιασμένη σχέση και μετά βρήκε μια δικαιολογία για χωρίσετε. Σου πήρε ένα χρόνο να τον ξεπεράσεις. Ακόμα και χρόνια μετά σου έρχονται στο μυαλό στιγμές μαζί του και πάντα θα αναρωτιέσαι πάντα πως θα ήταν να μην είχατε χωρίσει.

8. Ο τύπος που δεν ήταν ποτέ εκεί όταν τον θες. Μεταξύ γυμναστηρίου, κολλητών, εκδρομών ο άντρας ήταν πάντα απασχολημένος όταν του ζητούσες να βγείτε. Η χημεία σας ήταν εκπληκτική, όπως και το σεξ μαζί του μόνο που είναι τόσο παρτάκιας που δεν άλλαζε το πρόγραμμά του για να βρεθείτε. Σε συναντούσε μόνο όταν ήθελε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Κάποια στιγμή κουράστηκες και έσβησες το τηλέφωνό του.

Πηγή: queen.gr






comments powered by Disqus