Απίθανες ιστορίες γύρω από το σεξ για το 2014! (εικόνες)

 

Αναρτήθηκε: 26 Δεκεμβρίου, 2014 στις 4:39

Είναι αλήθεια πως και το 2014 ακούσαμε απίθανες ιστορίες γύρω από το σεξ. Όχι όμως ανάμεσα σε 2 ανθρώπους και αυτός είναι ο λόγος που έγιναν γνωστές σε όλο τον κόσμο!

Τι επέλεξαν ορισμένοι για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις με κάθε δυνατό τρόπο; Ας τα πάρουμε με τη σειρά…

1. Με κουτί από πατατάκια Pringles

Ο δημοσιογράφος Miles Klee του Daily Dot αποφάσισε, ζηλεύοντας τη δόξα άλλων κοινών θνητών, να κάνει το δικό του sex test drive «διειδυτικής» δημοσιογραφίας!

2. Με αεροπλάνο μοντελισμού

Απίστευτη και η γκάφα της US Airways τον Απρίλιο για την απάντηση σε καταγγελία πελάτη που τη συνόδευε με φωτογραφία μιας γυναίκας να κάνει σεξ με αεροπλανάκι μοντελισμού!

3. Με φίδι

Πολλοί έμαθαν το είδος «cloaca» όταν παρακολούθησαν το βίντεο ενός άντρα να κάνει σεξ με ένα τεράστιο φίδι

4. Με ΑΤΜ

Ο Lonnie Huton πήρε τα 15 λεπτά δημοσιότητας όταν συνελήφθη να συνουσιάζεται με πάγκο πικ-νικ αφού απέτυχε η προσπάθειά της για σεξ με ΑΤΜ.

5. Με ψάρι

Η είδηση που έγινε γρήγορα viral λίγο προτού εκπνεύσει το 2014, ήταν η σεξουαλική συνέρευση ενός άντρα με κυπρίνο.

6. Με κουτί από μπισκότα

Ο χρήστης twitter @VERSACEPOPTARTS έγινε θρύλος στο twitter όταν του απαγορεύτηκε να αναρτήσει φωτογραφία του να συνουσιάζεται με ένα Hot Pocket. Είχε όμως προλάβει νωρίτερα να ανεβάσει νωρίτερα tweet για τη συνεύρεσή του με ένα κουτί Pop-Tarts.

7. Με Domino’s πίτσα
Αφού παρήγγειλε πίτσα και προσπάθησε να… τη βρει μαζί της, παραπονέθηκε στα social media της αγγλικής Domino’s πως η πίτσα του έκαψε το πέος. Έγραψε ιντερνετική ιστορία!
8. Με στρώμα θαλάσσης

Ο Edwin Charles Tobergta συνελήφθη τον Ιούνιο για προσβολή της δημοσίας αιδούς όταν συνελήφθη να συνουσιάζεται με φουσκωτό στρώμα θαλάσσης. Αυτή μάλιστα ήταν η 5η φορά που είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο.

9. Με αυτοκίνητα/ελικόπτερα/ελικόπτερα

Το περασμένο φθινόπωρο ο 63χρονος Edward Smith έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο όταν αποκάλυψε πως έκανε σεξ με περισσότερα από 700 αυτοκίνητα και μερικά αεροπλάνα και ελικόπτερα.

10. Με βαζάκι σάλτσας

Δεν βρήκε βαζάκι με φυστικοβούτυρο στο σπίτι για να δοκιμάσει αυτό που είχε διαβάσει και κατέληξε να βολευτεί με ένα βαζάκι σάλτσας που βάζουν στα hot dog.

Πήρε «φωτιά» το πέος του στα πρώτα 15 δευτερόλεπτα και έτρεχε στο μπάνιο για να ανακουφιστεί.






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus