Δείτε τις αμήχανες στιγμές που μπορεί να σας τύχουν κατά την διάρκεια του σεξ!

Μην μας παρεξηγήσετε! Το σεξ είναι καταπληκτικό, αλλά με όλα τα υπέροχα συναισθήματα που φέρνει, έρχονται και μερικές πολύ αμήχανες στιγμές… Η δική μας 8αδα περιλαμβάνει…

Η πρωινή ανάσα
Πρωινό σεξ …ναι! Πρωινή αναπνοή όχι! Πλύνε τα δόντια σου (και αυτός) πριν την πρώτη καυτή συνεύρεση της ημέρας αλλιώς θα αποφεύγετε ο ένας τον άλλον σε κάθε στάση!

Η κράμπα στο πόδι
Είναι υπέροχο να ανακαλύπτεις νέες στάσεις, καθόλου υπέροχο, όμως, να παθαίνεις κράμπα στη γάμπα τη στιγμή που εκείνος κοντεύει στην κορύφωση. Γυμνάσου!

Το πρόσωπο του οργασμού
Ξέρεις κανέναν που να κάνει όμορφη γκριμάτσα όταν κοντεύει στην απόλυτη ικανοποίηση; Μην απαντάς. Ρητορική ερώτηση σου κάναμε.

Η στάση 69
Είναι μια πραγματικά εκπληκτική ιδέα στη θεωρία, στην πράξη, όμως, μπορεί να είναι μια άβολη στάση ειδικά αν υπάρχει διαφορά ύψους μεταξύ των εραστών. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να μην μπορείς να αναπνεύσεις αν είναι αυτός από πάνω.

Ξηρασία στην περιοχή
Είναι η γυναικεία εκδοχή ενός πέους που αρνείται να έρθει σε στύση. Αυτή η κατάσταση στην περιοχή αποκαλύπτει πόσο μη διεγερμένες είμαστε και γεμίζει με ανασφάλειες τον παρτενέρ μας. Τρέξε, σώσε το τώρα!

«Όχι, δεν τελείωσα«.
Μμμ! Κανένας άντρας δεν απόλαυσε αυτές τις τρεις λέξεις. Φυσιολογικό να συμβεί, αλλά αμήχανη δήλωση και για τους δύο.

Η μάχη του σουτιέν
Μήπως πιστεύεις πως όλοι οι άντρες έμαθαν πώς να ξεκουμπώνουν ένα σουτιέν με το ένα χέρι και σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα; Λάθος. Κάποιοι δεν το καταφέρνουν ποτέ ειδικά αν το κούμπωμα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του σουτιέν! Δεν πιστεύου0ν καν ότι υπάρχει και αυτή η εναλλακτική!

Ιδρώτας
Απόλυτα φυσιολογική κατάσταση η εφίδρωση κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά μερικές φορές είναι υπερβολικά πολύς! Ικανό να σου αποσπάσει την προσοχή μάλιστα!