Η εμπειρία του να πας σε στριπτιτζάδικο με την κοπέλα σου.

Ακούγεται ωραίο ε; Το ξέρω και εγώ έτσι νόμιζα γιαυτό και πήγα.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν αποφασίσαμε με την κοπέλα μου να πάμε σε ένα στριπτιτζάδικο.
Καλή φάση λέω εγώ θα βλέπω κώλους χωρίς γκρίνια. Ε, και όταν βγει ο άντρας στρίπερ θα έχει πλάκα, ίσως πάρει και το χέρι της δικιάς μου και το βάλει στο σώμα του. Ε ρε γέλιο που θα έχει με την αμηχανία της. Έτσι σκέφτηκα λοιπόν και ξεκινήσαμε να πάμε.

Στο αμάξι μου λέει πως θέλει να πάρω χορό. Ώπα λέω τόσο άνετη; μπράβοοο! Και για να συνεχίσω την ανετότητα, της είπα και εγώ να πάρει αυτή χορό απο κάποιον άντρα στριπερ. Φτάσαμε τελικά στο μαγαζάκι καθίσαμε, ψιλογελάγαμε αμήχανα για λίγο. Μετά από λίγη ώρα με πίεζε να πάρω χορό.

Ποιά σου αρέσει αγάπη μου; μου λέει. Ήμουν σε δύσκολη θέση. Μήπως είναι ερώτηση παγίδα; Μήπως έπρεπε να πώ  μόνο εσύ μ’αρέσεις μωράκι μου; Τελικά δεν είπα τίποτα και έκανα πως δεν άκουγα. Επέμενε όμως. τελείωνε διάλεξε μια γιατί θα διαλέξω εγώ αντι για σένα. Στο τέλος μου λέει αυτή σου αρέσει; ε οκ λέω εγώ.

Και ξεκίνησα να πάω για χορό. Μεγάλη συμβουλή: Όταν πάρετε χορό να είστε σε σημείο που να μην σας βλέπει η δικιά σας. Δυστυχώς με είχε μπροστά της. (δεν είχε τραπέζια πιο μπροστά και κάτσαμε πίσω πίσω) Έκατσε η χορεύτρια πάνω μου για να κάνει τα δικά της. Τα χέρια μου είχαν παραλύσει στον καναπέ το βλέμμα μου ήταν στην κοπέλα μου που με κοίταζε κάπως έτσι:

Ω ρε πούστη λέω, τι κάνω εγώ εδώ; Η χορεύτρια συνέχιζε τα δικά της εγώ με τα χέρια μου κάτω να φαίνεται λες και είμαι 15χρονος παρθένος. Ε όχι και να νομίζει η χορεύτρια ότι δεν έχω ξαναδεί γυναίκα. Ρεζίλι έγινα. Γυρνάω στο τραπέζι.
Ένοιωσα λες και με βίασαν. Ήθελα να πάω σπίτι και να κλάψω γυμνός στο μπάνιο μου σε εμβρυακή στάση.
Πήγα τουαλέτα να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπό  μου. Και σκεφτόμουν ότι το μόνο που ήθελα ήταν η αγκαλιά της κοπέλας μου. Γιατί τελικά μόνο αυτήν γουστάρω. Και γύρισα φουριόζος και με ρομαντική διάθεση. Το τραπέζι όμως ήταν άδειο. Μα που πήγε η γλυκιά μου; Αναρωτιέμαι. Και ξαφνικά μπροστά μου βλέπω αυτό.
Με έτσουξε παιδιά. Δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω πρώτα. Να τον πλακώσω στο ξύλο ή να ξεκινήσω δίαιτα; Εκείνη τη στιγμή το μετάνιωσα που πήγα. Μπορεί στη θεωρία να είναι όλα cool και ωραία αλλά όταν συμβαίνει είναι εντελώς διαφορετικά.