Πίσω στον πρώην; Οι 5 απλοί λόγοι που δεν θα πετύχει η σχέση σας ούτε αυτή τη φορά!

 

Αναρτήθηκε: 29 Σεπτεμβρίου, 2014 στις 21:30

Δεν μας αρέσει να είμαστε απόλυτοι και ναι, πιστεύουμε στις εξαιρέσεις. Το να δώσεις στον πρώην σου μια δεύτερη ευκαιρία δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου και μάλιστα μπορεί να καταλήξει σε μια υπέροχη σχέση.

Εδώ, όμως, αναφερόμαστε στον κανόνα o οποίος αμείληκτα αναφέρει πως το ξαναζεσταμένο φαγητό δεν αρέσει, δεν πετυχαίνει και πολύ γρήγορα το στέλνεις πίσω. Οι λόγοι; Απλοί και πέντε στον αριθμό…


1. Είχες έναν καλό λόγο που συμφώνησες ή αποφάσισες εξ” ολοκλήρου να τον βγάλεις από τη ζωή σου. Ήσασταν μαζί, το προσπαθήσατε, απέτυχε. Μερικοί συνδυασμοί απλά δεν ταιριάζουν, ακόμα και στις περιπτώσεις που υπάρχουν συναισθήματα και από τις δύο πλευρές.

2. Κουβαλάτε τις αναμνήσεις της πρώτης προσπάθειες. Αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για να μην επιστρέψεις στην αγκαλιά του πρώην σου ειδικά αν ο λόγος του χωρισμού ήταν μια απιστία στην οποία κάποιος από τους δυο σας πληγώθηκε πολύ. Επειδή όλοι είμαστε άνθρωποι αυτός που πληγώθηκε πιθανόν να μην το ξεπεράσει και να το ξεθάβει σε κάθε τσακωμό. Αδιέξοδο.

3. Το συναίσθημα που νιώθεις τώρα δεν είναι αυτό που πραγματικά σου συμβαίνει. Ακούγεται πολύπλοκο, αλλά είναι λογικό. Όταν είσαι με κάποιον και μετά απομακρύνεσαι είναι λογικό να σου λείπει καθώς ήταν μέρος της καθημερινότητάς σου. Το συναίσθημα σου διογκώνεται λόγο της ξαφνικής διακοπής της επικοινωνίας σας, θεωρώντας ότι η έλλειψη είναι αγάπη. Μερικές φορές είναι παιχνίδια του μυαλού και όχι πραγματικά συναισθήματα.

4. Yπάρχουν πολλοί άντρες εκεί έξω. Οι περισσότερες γυναίκες που αποφασίζουν να γυρίσουν στη θαλπωρή του πρώην τους το επιδιώκουν γιατί δεν έχουν βρει κάποιον άλλον να τις συγκινήσει. Η μοναξιά είναι ένα λανθασμένο κριτήριο επιλογής συντρόφου που θα πρέπει να αποκλείσετε. Μην χάνετε τον χρόνο σας σε μια σχέση αδιέξοδη και μην συμβιβάζεστε με λιγότερα συναισθήματα.

5. Πόσο καλό ήταν το σεξ; Μην υποτιμάτε τη σημασία του σεξ σε μια σχέση. Οι περισσότερες προσωπικές σχέσεις τελειώνουν όταν η σεξουαλική ζωή του ζευγαριού αρχίζει να φθίνει. Αν λοιπόν νιώσατε ότι βαριόσασταν το σεξ μαζί του στο τέλος της σχέσης γιατί πιστεύετε ότι την δεύτερη φορά της επανασύνδεσης δεν θα το βαρεθείτε και πάλι;

Πηγή: queen.gr






comments powered by Disqus