Ρωτήσαμε τους άνδρες για «μυστικά επιτυχίας» στο κρεβάτι και οι απαντήσεις θα σας αφήσουν άφωνες!

 

Αναρτήθηκε: 14 Σεπτεμβρίου, 2014 στις 22:00

Ούτε τα σέξι εσώρουχα, ούτε το έντονο μακιγιάζ, ούτε το σώμα μοντέλου. Ρωτήσαμε δέκα άνδρες με ποιον τρόπο πραγματικά τους ανάβει η γυναίκα τους. Τι είναι αυτό που κάνει και τους διεγείρει σεξουαλικά. Και οι απαντήσεις τους… με εξέπληξαν!

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα που γελάει στο κρεβάτι! Έτσι καταλαβαίνω ότι περνάει καλά και με φτιάχνει ακόμα περισσότερο.»

Κωνσταντίνος

«Κατά την διάρκεια του σεξ, αν μιλάω ή ακούγομαι πολύ, η γυναίκα μου βάζει το χέρι της και μου κλείνει το στόμα και αυτό με ανάβει ακόμα περισσότερο! Μου αρέσει που ξέρει τι θέλει -ή δεν θέλει- και δεν έχει πρόβλημα να μου το δείξει.»

Μάρκος

9483b01f3601eea83d96c83c5d30a24e Ρωτήσαμε τους άνδρες για μυστικά επιτυχίας στο κρεβάτι και οι απαντήσεις θα σας αφήσουν άφωνες!

«Με τρελαίνει όταν σηκώνεται για να πάει στην δουλειά και ξαφνικά αλλάζει γνώμη και έρχεται ξανά για λίγο στο κρεβάτι…»

Τάσος

«Μου αρέσει που η γυναίκα μου πίνει “ανδρικά” ποτά, όπως βότκα με πάγο, τεκίλα ή μπίρα. Γίνεται λίγο “κακό κορίτσι΄ έτσι και αυτό με φτιάχνει πολύ».

Γιάννης

«Όποτε είμαι αφοσιωμένος στην δουλειά μου ή κάνω κάτι στον υπολογιστή, είναι λες και αισθάνεται ότι πεινάω και τότε εμφανίζεται με κάποιο σνακ ή μου φέρνει κάτι να πιω… χωρίς να της έχω πει τίποτα! Πώς να της αντισταθώ, μετά;»

Πάνος

2080a3fc7b82623b2dec49a05f03be51 Ρωτήσαμε τους άνδρες για μυστικά επιτυχίας στο κρεβάτι και οι απαντήσεις θα σας αφήσουν άφωνες!

«Η γυναίκα μου παθιάζεται με τη μπάλα περισσότερο από εμένα! Αφού την παίρνω μαζί μου και στο γήπεδο και ουρλιάζει πιο δυνατά από εμένα. Αυτό είναι φοβερό!»

Μάκης

«Με ανάβει περισσότερο όταν την βλέπω το πρωί, μόλις ξυπνά. Ειδικά όταν έχουμε ξενυχτίσει το προηγούμενο βράδυ και της έχει φύγει λίγο το μακιγιάζ και τα μαλλιά της είναι ανακατεμένα… με τρελαίνει!»

Κώστας

«Με τρελαίνει το σώμα της. Δεν είναι ούτε γυμνασμένη, ούτε πολύ αδύνατη. Έχει τέλειες καμπύλες και είναι τόσο μαλακό και απαλό το δέρμα της που… δεν κρατιέμαι!»

Χρήστος

cd4e75e0c5ff70f7a2a87f9c5803f703 Ρωτήσαμε τους άνδρες για μυστικά επιτυχίας στο κρεβάτι και οι απαντήσεις θα σας αφήσουν άφωνες!

«Αυτό που μου αρέσει με την γυναίκα μου είναι ότι όλη την ημέρα είναι κουμπωμένη μέχρι πάνω, με σοβαρά ρούχα δουλειάς και όταν επιστρέφει στο σπίτι, αργά το απόγευμα, τα βγάζει και μένει με κάτι μικροσκοπικά, ημιδιάφανα τιραντάκια… γίνεται άλλος άνθρωπος!»

Παναγιώτης

«Η στιγμή που θυμάμαι πιο έντονα να με ανάβει είναι όταν επιστρέφει από το γυμναστήριο! Εκείνη πιστεύει ότι δείχνει χάλια, όμως εμένα μου αρέσει που είναι ιδρωμένη, με τα μαλλιά μπλεγμένα και έντονη μυϊκότητα στα χέρια και στην πλάτη. Με διεγείρει…»

Νικόλας

Πηγή: mama365.gr






comments powered by Disqus