Το σεξ έχει και το πρόγραμμα του!

 

Αναρτήθηκε: 16 Οκτωβρίου, 2014 στις 1:38

Μάλλον το σεξ δεν είναι κάτι που κάνετε με πρόγραμμα, σε μερικές περιπτώσεις όμως θα έπρεπε!

Αν και δε χρειάζεστε δικαιολογία για να το κάνετε, πάρτε μερικές ιδέες για τις ιδανικές περιστάσεις που θα πρέπει να σας παρακινήσουν να αναζητήσετε λίγη… δράση στην κρεβατοκάμαρα.

1. Πριν από μια σημαντική παρουσίαση

Η ένταση που επικρατεί πριν από μια μεγάλη μέρα πιθανώς βάζει το σεξ σε δεύτερη μοίρα, αυτός είναι όμως ο λόγος που πρέπει να το κάνετε! Η σεξουαλική επαφή ηρεμεί τα νεύρα, ρίχνει την πίεση και καταπολεμά το στρες.

2. Το πρωί

Λένε πως η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί… Τις πρωινές ώρες, όταν έχουμε μόλις ξυπνήσει, τα επίπεδα ενέργειας είναι ανεβασμένα και η τεστοστερόνη του άντρα αυξημένη. Παράλληλα, η δόση ενδορφινών που θα πάρουμε ενισχύει την καλή διάθεση για το υπόλοιπο της ημέρας.

3. Όταν νιώθετε το κρυολόγημα να πλησιάζει

Το σεξ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Η βουλωμένη μύτη, ο βήχας και το συνεχόμενο φτάρνισμα σίγουρα δεν είναι τα καλύτερα αφροδισιακά για να παρακινήσετε το σύντροφό σας, όμως μπορείτε να δράσετε… προληπτικά όταν εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια του κρυολογήματος.

4. Για τις γυναίκες, η 14η μέρα του κύκλου

Περίπου στα μισά του κύκλου, η κλειτορίδα της γυναίκας μεγαλώνει σε μέγεθος κατά 20% και ερεθίζεται ευκολότερα. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί ο οργασμός.






comments powered by Disqus