Τι παρατηρούν οι άντρες στην γυναικα τη πρώτη φορά που κάνουν σεξ!

 

Αναρτήθηκε: 19 Οκτωβρίου, 2014 στις 2:00

Τα στατιστικά δεν κάνουν λάθος.

Οι περισσότερες γυναίκες ξοδεύουν περισσότερη ώρα να ετοιμαστούν για το πρώτο ραντεβού από την ώρα που χρειάζονται για να προετοιμαστούν για ένα μια επαγγελματική συνέντευξη!

Σκέψου τα ραντεβού μανικιούρ, πεντικιούρ και αποτρίχωσης, αλλά και τις βόλτες στα μαγαζιά για το τέλειο outfit πριν την μεγάλη μέρα.

Χωρίς να θέλουμε να σε στεναχωρήσουμε και χωρίς να υπονοούμε πως ο κόπος σου πάει χαμένος οι άντρες μπορεί να παρατηρούν και να θαυμάζουν την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά οι έρευνες δείχνουν πως την πρώτη φορά που κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου εκείνος παρατηρεί κάποια άλλα στοιχεία που δεν έχουν να κάνουν με το σώμα σου ή την ομορφιά σου. Σε εκπλήξαμε;

Αυτοπεποίθηση
Χωρίς καμία δόση υπερβολής -η αυτοπεποίθηση που έχεις στην κρεβατοκάμαρά σου είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άντρες όταν βγάζεις τα ρούχα σου. Δεν παρατηρεί ούτε αν έχεις το τέλειο σώμα ή την τέλεια αποτρίχωση στη γραμμή του μπικίνι. Είναι περισσότερο συγκεντρωμένος στο πόσο άνετη και σίγουρη νιώθεις για σένα.

Η τεχνική σου
Ναι, οι άντρες λατρεύουν όταν οι γυναίκες παίρνουν τον έλεγχο και αυτό είναι κάτι που αιχμαλωτίζει την προσοχή του. Αν θες να κάνεις εντύπωση κάνε μια έρευνα στο διαδίκτυο και στη στήλη μας Sex & Σχέσεις για νέες τεχνικές στο κρεβάτι και να είσαι σίγουρη δεν θα σε ξεχάσει ποτέ.

Μάτια
Σύμφωνα με γνωστό αντρικό περιοδικό αυτό το σημείο του σώματος σου ανέφεραν οι άντρες ότι κοιτούν περισσότερο κατά την πρώτη συνεύρεση. Και δύο είναι οι τρόποι για να τον κάνεις για να τον μαγέψεις. Για αρχή επισκέψου τη στήλη ομορφιάς του site μας για να δεις πως μπορείς να δημιουργήσεις εντυπωσιακό βλέμμα με απλά beauty τρικς και μετά από αυτό ετοίμασε κάποιες ματιές αποπλάνησης που ξέρεις ότι σου πάνε. Για παράδειγμα μπορείς να τον κοιτάξεις για πολύ ώρα στα μάτια και να του πεις πόσο σου αρέσει αυτό που σου κάνει. Τον έχεις κάνει να λιώσει.






comments powered by Disqus