ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 6 εφαρμογές iPhone που κάνουν την διακόσμηση παιχνίδι

 

Αναρτήθηκε: 15 Οκτωβρίου, 2013 στις 9:49

Είτε σχεδιάζετε να διακοσμήσετε, ν” ανακαινήσετε ή θέλετε απλά να μετρήσετε έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές/βοηθήματα για το τηλέφωνό σας.

130 225x300 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 6 εφαρμογές iPhone που κάνουν την διακόσμηση παιχνίδι

1. ColorSchemer

Εμπνευστήκατε από μια φωτογραφία που τραβήξατε; Δημιουργήστε τις δικές σας παλέτες χρωμάτων από αυτές τις φωτογραφίες, αποθηκεύσετε τα και μοιραστείτε με άλλα μέλη της σελίδας COLOURlovers.com. Πατήστε το ενσωματωμένο τροχό χρωμάτων για να διερευνήσετε διαφορετικές αποχρώσεις και τόνους. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στις παλέτες άλλων μελών για να πάρετε ιδέες σχεδιασμού.

Συσκευή: Apple

26 225x300 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 6 εφαρμογές iPhone που κάνουν την διακόσμηση παιχνίδι

2. Photo Measure Lite

Τραβήξτε μια φωτογραφία του χώρου σας, στη συνέχεια, προσθέστε τα μέτρα για μια οπτική υπενθύμιση των διαστάσεων. Μπορείτε να οργανώσετε τις φωτογραφίες ανά δομάτιο.

Συσκευή: Apple

32 225x300 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 6 εφαρμογές iPhone που κάνουν την διακόσμηση παιχνίδι

3. iHandy Level

Κρεμάστε φωτογραφίες και έργα τέχνης με το τηλέφωνό/αλφάδι σας. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή iHandy Level για τη υπολογίσετε γωνίες, να ελέγξετε την καθετότητα του τοίχου ή επίπλων και άλλα πολλά. Δεν έχετε πλέον δικαιολογίες για στραβά τοποθετημένες κορνίζες ή ράφια!

Συσκευή: Apple, Android

41 225x300 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 6 εφαρμογές iPhone που κάνουν την διακόσμηση παιχνίδι

4. SnapShop

Δείτε τον χώρο σας επιπλωμένο με τη χρήση αυτής της εφαρμογής. Κρατήστε το τηλέφωνό σας, “σύρετε” και “αφήστε” τα έπιπλα που υπάρχουν στον κατάλογο της εφαρμογής έτσι ώστε να φαίνεται σαν να είναι στο δωμάτιό σας, στη συνέχεια τραβήξτε μια φωτογραφία.

52 225x300 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 6 εφαρμογές iPhone που κάνουν την διακόσμηση παιχνίδι

5. Snapguide

Δημιουργήστε και διερευνήστε οδηγίες για τα πάντα.. από το πώς να ψήσετε ένα κοτόπουλο μέχρι το πως να φτιάξετε καλύμματα ταπετσαρίας σε μια καρέκλα. Μια απλή εφαρμογή που δημιουργήθηκε από τα πρώην στελέχη της Yahoo και της Google.

Συσκευή: Apple

62 225x300 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 6 εφαρμογές iPhone που κάνουν την διακόσμηση παιχνίδι

6. eBay

Έχετε λογαριασμό στο ebay; αναζητήστε, κάντε προσφορές, πουλήστε, και κερδίστε, ενώ είστε μακριά από τον υπολογιστή σας. Κοινοποίησής και ειδοποιήσεις σας προειδοποιούν για να μην χάσετε ούτε μια δημοπρασία.

Συσκευή: Apple, Android και Windows







Εδώ σχολιάζεις εσύ!