Αδίστακτη Ρεάλ! Με μαγική τεσσάρα στον τελικό (βίντεο)

H Ρεάλ Μαδρίτης έχει διαγράψει τη λέξη “έλεος” από το λεξιλόγιό της. Ισοπέδωσε την Κρουζ Αζούλ με 4-0 και με την 21η νίκη της πήρε το “εισιτήριο” για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Για να φτάσει στον έκτο παγκόσμιο τελικό της και στον πρώτο στην εν λόγω διοργάνωση η φετινή υπερομάδα του Κάρλο Αντσελότι άρχισε να… σκίζει από νωρίς τα δίχτυα της αντιπάλου της. Στο 15ο λεπτό, ο Ισπανός αμυντικός Σέρχιο Ράμος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Στο 36’ η Ρεάλ διπλασίασε τα τέρματα της με τον Μπενζεμά και στο 50ο λεπτό, Μπέιλ έγραψε 3-0. Η Ρεάλ δεν έδειξε οίκτο και στο 72’ πέτυχε ο Ίσκο πέρασε τρεις αντιπάλους του κι έκανε το 4-0.

Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο και αντίπαλος της «βασίλισσας» θα είναι ο νικητής του ημιτελικού της Τετάρτης μεταξύ της Οκλαντ Σίτι από την Νέα Ζηλανδία με την Σαν Λορένσο από την Αργεντινή.

Κρουζ Αζούλ: Κορόνα, Πίντο, Ντομίνγκεζ, Ροντρίγκεζ, Φλόρες, Χιμένεζ (65’ Φαμπιάν), Τοράντο, Μπερναρντέλο, Ρόχας (76’ Βαλαντέζ), Φορμίκα, Παβόνε (65’ Μπαρέρα).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος (64’ Βαράν), Μαρτσέλο, Κρόος (73’ Κεντίρα), Ιγιαραμέντι, Ίσκο (76’ Χέσε), Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο.

[youtube id=»bKwdaHY0dxI» width=»710″ height=»337″]