Αθλητής από χρυσάφι -Παίκτης του μπέιζμπολ υπέγραψε για 260 εκατ. ευρώ (εικόνες)

Ούτε το ποδόσφαιρο ούτε το μπάσκετ κατέχουν πλέον το πιο ακριβό συμβόλαιο αθλητή, αλλά το μπέιζμπολ. Ο Τζιανκάρλο Στάντον έβαλε την υπογραφή του σε νέα συμφωνία με τους Μαϊάμι Μέρλινς για τα επόμενα 13 χρόνια, έναντι συνολικής αμοιβής 260 εκατ. ευρώ.

Θα περίμενε κανείς ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Κόμπι Μπράιαντ θα βρισκόταν στην 1η θέση των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών παγκοσμίως, όμως εδώ και λίγες ώρες ο Τζιανκάρλο Στάντον είναι αυτός που βρίσκεται στην κορυφή.

Ο άσος των Μαϊάμι Μέρλινς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα, το οποίο θα αποφέρει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 260 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 13 χρόνια. Ο ίδιος πάντως, αρκετά συνειδητοποιημένος, τόνισε στις δηλώσεις του πως δεν νιώθει ότι κέρδισε το ΛΟΤΤΟ, αλλά ότι γεμίζει ευθύνες για καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Τζέφρι Λόρια προσπάθησε με αυτή την κίνηση, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, να κερδίσει ξανά την αγάπη του κόσμου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα τον κατηγορούσε για σφιχτή πολιτική…

Το σίγουρο είναι πως πλέον ο 25χρονος παίκτης, ο οποίος είναι ζευγάρι με το μοντέλο της Victoria’s Secret Σάρα Σαμπάιο, δεν θα αγχωθεί για το πώς θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του.