Ο ΠΑΟΚ, αν και πήγε να τα περιπλέξει μόνος του τα πράγματα, τελικώς κατάφερε να προκριθεί, παίρνοντας ισοπαλία στην έδρα της Σπαρτάκ Τρνάβας με σκορ 1-1, και να προκριθεί στα πλέι οφ του γιουρόπα λιγκ.

Ο «δικέφαλος του βορρά» ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα, θέλοντας να πετύχει ένα γκολ που θα του δώσει μεγάλες ελπίδες πρόκρισης και δημιούργησε τρεις ευκαιρίες σε ισάριθμα λεπτά, αλλά Μακ, Κοροβέσης και Κάτσε δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Γενικώς είχε τον έλεγχο του αγώνα με πάνω από 60% κατοχή μπάλας, αλλά σε μια περίεργη φάση και συνάμα ανύποπτη ο Όλσεν, ενώ είχε μαζέψει τη μπάλα στα χέρια, ανέτρεψε τον Σαμπό της σλοβακικής ομάδας, με τον βοηθό του διαιτητή να το συμβουλεύει να δείξει πέναλτυ, πράγμα το οποίο έκανε με τον ίδιο ποδοσφαιριστή που τον κέρδισε να το εκτελεί και να ευστοχεί για το 1-0 στο 35′. Στη συνέχεια, χάθηκε μια ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς από αυτές που δε χάνονται, με τον Μυστακίδη να διώχνει την μπάλα σε προσπάθεια του Πέλκα, και ενώ αυτή κατέληγε στα δίχτυα της Σπαρτάκ.

Στο δεύτερο μέρος ευτυχώς οι Βορειοελλαδίτες ισοφάρισαν γρήγορα, καθώς στο 48′ ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Από εκείνο το σημείο και μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να πετύχουν και άλλα τέρματα, αλλά συνεχίστηκε η αστοχία τους στην τελική προσπάθεια. Στο 67′ μία ανόητη ενέργεια του Σκόνδρα έδωσε το δικαίωμα στο διαιτητή να τον αποβάλλει για χτύπημα εκτός φάσης στον Χάρμπα, δίνοντας την ευκαιρία στην Τρνάβα να πιστέψει στην ανατροπή, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες, με τον Κοροβέση στη μία από αυτές να σώζει την ομάδα του Τούντορ.

Τελικά, ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε και σε συνδυαμό με το 1-0 της Τούμπας συνεχίζει την πορεία του προς τους ομίλους του γιουρόπα λιγκ.

Σπάρτακ Τρναβα (Γιουράι Γιάραμπεκ): Κάμεναρ, Νίκολιτς, Μπόρτελ, Γκρέσακ, Τοτ, Κασάδο (Μπάες 79΄), Σάμπο, Γιάντεσκα, Μίκοβιτς, Χαλίλοβιτς (Μίκινιτς 79΄), Βόιτους (Χάρμπα 62΄)

ΠΑΟΚ (Ίγκορ Τούντορ): Όλσεν, Κωνσταντινίδης, Κόστα, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κάτσε (81΄ Σαββίδης), Τζιόλης, Πέλκας, Κοροβέσης, Μακ, Μυστακίδης (Κουλούρης 57΄-Πούγγουρας 69΄)