ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ! Αστυνομικός βοηθάει αστέγους!

Είναι εύλογο να τονιστεί ότι οι αστυνομικοί δεν λαμβάνουν πάντα και την καλύτερη κριτική. Αλλά ένας αστυνομικός από το Maryland μπόρεσε να το αλλάξει αυτό με μια πραγματική πράξη καλοσύνης.

Όταν μια γυναίκα και το βρέφος, την κόρη της, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Hyattsville για να ζητήσουν βοήθεια, ο αστυνομικός Che’ Atkinson μπήκε σε δράση.

Η γυναίκα που είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, η ίδια και το παιδί της δεν είχε φάει για δύο ημέρες, και δεν είχαν πουθενά αλλού να πάνε.

UNILADs Police Officer Funds Hotel Stay For Homeless Woman And Her Baby image

Ο Che’ Atkinson είχε εντοπίσει κάποιους μακρινούς συγγενείς τους και φρόντισε να επικοινωνήσει μαζί τους ώστε να έρθουν να πάρουν την μητέρα και την ενός χρόνου κορούλα της.  Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσαν να τους κρατήσουν έτσι η μητέρα και η κορούλα της εμφανίστηκαν την επόμενη μέρα το πρωί πάλι στο αστυνομικό τμήμα.

Επειδή οι αστυνομικοί γνωρίζουν τι δύσκολες στιγμές έχουν περάσει μάνα και κόρη, δεν ήθελαν να περάσουν άλλη μια νύχτα στο σταθμό, έτσι Atkinson πήγε και τους αγόρασε μερικά τροφίμων και κάτι να πιούνε, αφού πρώτα τους είχε κλείσει ένα δωμάτιο σε κάποιο ξενοδοχείο για να κοιμηθούνε.

Με πλήρη δέσμευσή του για την εξασφάλιση της ευημερίας των δύο, ο αστυνομικός τοποθέτησε κι ένα παιδικό κάθισμα στο αυτοκίνητό του για να είναι βέβαιος ότι το μωρό φθάσει στον προορισμό με ασφάλεια.

UNILADs Police Officer Funds Hotel Stay For Homeless Woman And Her Baby image

Μετά από αυτήν την νύχτα ο αστυνομικός βρήκε συγεννείς ώστε να μπορέσουν να μείνουν με ασφάλεια! Τελικά υπάρχουν και καλοί άνθρωποι!