Kι όμως αν έχετε αφοδεύσει τα τέλεια κακά μπορείτε να βγάλετε πολλά λεφτά!

Πιθανόν να έχετε ακούσει για μερικές αρκετά παράξενες μεθόδους που χρησιμοποιούν οι γιατροί για να κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται καλύτερα, αλλά γνωρίζατε ότι η «κατανάλωση» περιττωμάτων μπορεί πραγματικά να κάνει καλό;

Φαίνεται ότι οι επιστήμονες ενδιαφέρονται λίγο παραπάνω για τον ρόλο που παίζουν στην υγεία μας τα βακτήρια  και την ευημερία, η έρευνα διαπίστωσε ότι οι μεταμοσχεύσεις κοπράνων μπορούν όντως να βοηθήσουν όσους ασθενείς  έχουν έλλειψη από «καλά» βακτηρια να τα αναγεννήσουν.

Η μέθοδος αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την καταπολέμηση των C-Diff λοιμώξεων, καθώς επίσης θα έπρεπε να γνωρίζουμε ότι μερικές φορές τα αντιβιοτικά μπορεί να σκοτώσουν καλά βακτήρια του έντερο και να αφήσει τα επιβλαβή βακτήρια Clostridium difficile να επιδεινώσουν την κατάσταση – αυτή η μόλυνση σκοτώνει 15.000 Αμερικάνους ετησίως.

UNILADs Man With Perfect Poop Makes Good Money Donating It To People In Need Of Good Sh*t image

Έτσι, για να θεραπευτούν οι ασθενείς με λοίμωξη τους χορηγούν «καλά κακά»  είτε μέσω κολονοσκόπησης ή, ακόμα με πιο τρελή μέθοδο, μέσω ενός σωλήνα που τον τοποθετούν στη μύτη.

Βέβαια, πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, οι γιατροί δεν μπορούν να χρησιμοποιούν ότι κι ότι κακά γι” αυτό ορισμένες εταιρείες όπως η OpenBiome η οποία βρίσκεται κοντά Βοστώνη, στις ΗΠΑ, αναζητούν περιττώματα που αγγίζουν την

Ο Eric είναι ένας τέτοιος άνθρωπος, ένας από τους 22 εγγεγραμμένοι δωρητές περιττωμάτων, ο οποίος κερδίζει $ 40 (£ 26) για κάθε δείγμα. Έχει ήδη κερδίσει περίπου $ 1.000 (£ 650) απλά για να κάθεται στην τουαλέτα και να κάνει την «δουλειά» του και φυσικά το αποτέλεσμα πρέπει να είναι τέλειο.

Ο Eric για να δωρίσει τα περιττώματα του έπρεπε πρώτα να περάσει ένα 109 κλινικές αξιολογήσεις. Μερικούς από τους παράγοντες που θα μπορούσαν να αποκλείσουν έναν δότη είναι παχυσαρκία, η χρήση παράνομων ναρκωτικών, η χρήση αντιβιοτικών, τα ταξίδια σε περιοχές με υψηλό κίνδυνο μόλυνσης των ασθενών, τα τατουάζ και πολλά άλλα. Eric έπρεπε επίσης να περάσει από εξετάσεις για να επιβεβαιώσει ότι δεν είχε καμία πρόσφατη λοίμωξη. Μόνο το 3 τοις εκατό των μελλοντικών δοτών θεωρείται αρκετά υγιείς για να βοηθήσει.