Ο αφροδισιακός χυμός που βάζει «φωτιά» στα σεντόνια σας!

 

Αναρτήθηκε: 4 Σεπτεμβρίου, 2014 στις 17:00

Αναζητάτε το κορυφαίο αφροδισιακό που απογειώνει τις επιδόσεις και την απόλαυση στο σεξ; Τότε ξεχάστε τα θαλασσινά!

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Queen Margaret, στο Εδιμβούργο, κατέληξαν μετά από έρευνα σε ένα συγκεκριμένο φυσικό χυμό, ο οποίος κατατάσσεται και με διαφορά μάλιστα, στη λίστα με τα top αφροδισιακά.

Οι ευεργετικές του ιδιότητες οφείλονται στο γεγονός ότι επηρεάζει δραστικά την αύξηση των επιπέδων της τεστοστερόνης, γνωστής και ως ορμόνης του σεξ.

Πρόκειται για τον χυμό του ροδιού, ενώ μόλις ένα ποτήρι την ημέρα αρκεί, σύμφωνα με τους ερευνητές για θεαματικά αποτελέσματα.

Για τις ανάγκες της μελέτης τους, οι ερευνητές συνεργάστηκαν με 58 εθελοντές, ηλικίας 21 έως 64 ετών.

Τόσο κατά την έναρξη της μελέτης όσο και μετά την ολοκλήρωσή της, όλοι τους υποβλήθηκαν σε μέτρηση της τεστοστερόνης στο αίμα.

Όπως διαπιστώθηκε, όλοι οι συμμετέχοντες μετά από δύο εβδομάδες παρουσίαζαν «σημαντική αύξηση» στα επίπεδα της τεστοστερόνης στο αίμα τους και συνακόλουθα και αύξηση στην ερωτική επιθυμία.

Χαρακτηριστικά, η τεστοστερόνη αυξήθηκε από 16% έως και 30%, ενώ όλοι οι εθελοντές παρουσίασαν μείωση της αρτηριακής τους πίεσης.

Παλαιότερες μελέτες έχουν καταδείξει πολλές ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η προστασία από τις καρδιοπάθειες, πολλές μορφές καρκίνου, ακόμη και οστεοαρθρίτιδα.


Πηγή: onmed.gr






comments powered by Disqus