19χρονος προκάλεσε τροχαίο και μετά μαχαίρωσε το θύμα!

 

Αναρτήθηκε: 23 Δεκεμβρίου, 2014 στις 20:47

Ένα περίεργο περιστατικό απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αρχές στο Αγρίνιο, με έναν 19χρονο ημεδαπό να συλλαμβάνεται κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (22/12), ο 19χρονος οδηγώντας μοτοσυκλέτα, συγκρούστησε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 30χρονος και στη συνέχεια προσέκρουσαν σε τρίτο όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφριά τα δύο άτομα που επέβαιναν σ” αυτό.

Μετά το τροχαίο, ο 19χρονος και ο 30χρονος τσακώθηκαν, με τον πρώτο να τον τραυματίζει σοβαρά με μαχαίρι και να τρέπεται σε φυγή. Το θύμα διακομίστηκε στο Γενικό νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και παραμένει για νοσηλεία.

Λίγες ώρες μετά το επεισόδιο, ο νεαρός δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ στο χώρο του ατυχήματος βρέθηκαν σε φρεάτιο δύο σιδερογροθιές και ένα μαχαίρι. Να σημειωθεί ότι ο 30χρονος είναι γνωστός στις αρχές, καθώς στο παρελθόν είχε συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση για εκβίαση κατ΄εξακολούθηση και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus