Τέσσερις Ferrari σκέτη απόλαυση (video)

Τέσσερις Ferrari διαφορετικών δεκαετιών στην πίστα του Φιοράνο. Οδηγεί και σχολιάζει ο θρυλικός δοκιμαστής της μάρκας, Ντάριο Μπενούτσι! Τα λόγια είναι περιττά!

Τέσσερα ονειρεμένα μοντέλα της Ferrari δίνουν ραντεβού στην πίστα του Φιοράνο και επιβεβαιώνουν, ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Η F40 λανσαρίστηκε το 1987, από την F50 κατασκευάστηκαν το 1996 και το 1997 μόνον 349 κομμάτια για τη συμπλήρωση πενήντα ετών ζωής της Ferrari. Η Enzo σηματοδότησε το 2002 το πέρασμα της μάρκας από το Μαρανέλο σε μία νέα εποχή και η LaFerrari αποτελεί το νεότερο μέλος της παρέας, καθώς παρουσιάστηκε το 2013!
Η μαγική τετράδα αναστάτωσε την εργοστασιακή πίστα της Scuderia έχοντας στο τιμόνι της τον θρυλικό Ντάριο Μπενούτσι. Ο Ιταλός αποτελεί θεσμό για τη Ferrari, καθώς εργάζεται ως δοκιμαστής των μοντέλων της εδώ και πάνω από σαράντα χρόνια (αν μπορείς να το χαρακτηρίσεις αυτό ‘’εργασία’’). Ο Μπενούτσι οδηγεί χωριστά καθένα από τα τέσσερα αυτοκίνητα και σχολιάζει τον μοναδικό χαρακτήρα τους. Στο τέλος ‘’ανεβαίνουν’’ μαζί στην πίστα δημιουργώντας μία υπέροχη συμφωνία σε κόκκινο! Ό,τι πρέπει για χαλάρωση την Κυριακή!

Πηγή: gazzetta.gr