Τι δεν πρέπει να λείπει από το αυτοκίνητο κάθε γονιού

Τα είδη έκτακτης ανάγκης που θα βοηθήσουν σε πολλές περιστάσεις

Όλοι οι γονείς έχουν ζήσει κάποιες στιγμές πανικού όταν κάποιο από τα παιδιά τους ενώ βρίσκονται στο αυτοκίνητο, πεινάει και απλά δεν μπορεί να περιμένει άλλο ή γκρινιάζει επειδή θέλει επειγόντως τουαλέτα.

Για να προληφθούν ατυχήματα και γκρίνιες λοιπόν είναι συνετό να υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα στο αυτοκίνητο όχι μόνο όταν κάνετε κάποιο μεγάλο οδικό ταξίδι.

Δείτε ποια είναι τα είδη έκτακτης ανάγκης στο αυτοκίνητο προκειμένου να είστε σε ετοιμότητα για το καλό των παιδιών σας και τη δική σας ψυχική ηρεμία!

Κουβέρτες και πετσέτες
Extra κουβέρτες ή ακόμα και πετσέτες είναι καλό να υπάρχουν στο αυτοκίνητο σε περίπτωση που χρειαστούν μια κρύα μέρα ή για ζεστασιά κατά τη διάρκεια ενός υπνάκου (κάτι που συνηθίζουν τα παιδιά) σε διαδρομή.

Υγρά μαντηλάκια
Δάχτυλα που κολλάνε, λερωμένα χεράκια ακόμα και σε περίπτωση που η φύση καλεί επειγόντως τα παιδιά σας, τα υγρά μαντηλάκια θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμα.

Extra τσάντα με πάνες
Αν έχετε μωρό ή νήπιο κρατήστε στο αυτοκίνητο μια τσάντα με πάνες και όλα τα προϊόντα πρώτης ανάγκης. Αλλά ακόμα κι όταν το μωρό σας μεγαλώσει και έχει μάθει να πηγαίνει τουαλέτα μόνο του είναι καλή ιδέα τον πρώτο καιρό να έχετε την τσάντα κρυμμένη στο αυτοκίνητο σε περίπτωση που χρειαστείτε κάτι.