Βόλτα με σούπερ ταξί 900 αλόγων (video)

Η διεθνής εταιρεία on line μίσθωσης οχημάτων Uber, έδωσε τη δυνατότητα στους συνδρομητές της για μια βόλτα με ένα Audi RS6 DTM 900 ίππων.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη, όπου για 6 μόλις ώρες η υπηρεσία μίσθωσης οχημάτων Uber στη Στοκχόλμη της Σουηδίας δεχόταν αιτήματα για μια βόλτα 15 λεπτών με το εκπληκτικό Audi RS6 DTM του διάσημου freestyle σκιέρ Jon Olsson. Μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα η εταιρεία δέχτηκε 5.700! αιτήσεις, όπου μετά από κλήρωση 11 τυχεροί με την παρέα τους πραγματοποίησαν μια διαδρομή περίπου 15 λεπτών στη Στοκχόλμη με το τετράτροχο θηρίο.

Ως σκιέρ, ο Jon Olsson ήθελε να συνδυάσει την πρακτικότητα ενός μεγάλου station  με τις επιδόσεις ενός αυτοκινήτου του γερμανικού πρωταθλήματος τουρισμού (DTM) που πάντα τον συνάρπαζε. Με την οικονομική βοήθεια της Betsafe και ανταλλακτικά των πιο γνωστών οίκων βελτίωσης, το όνειρο του Olsson έγινε πρόσφατα πραγματικότητα, καθώς το εκπληκτικό RS6 αποδίδει περισσότερα από 900 άλογα και είναι φυσικά τετρακίνητο. Το κόστος της μετατροπής δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά μια λεπτομέρεια ίσως σας δώσει κάποια τάξη μεγέθους. Τα δύο turbo του κινητήρα των 4,4 λίτρων είναι ανοδιωμένα με… χρυσό 18 καρατιών.

Μάλιστα τις αμέσως επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις 23 Μαΐου, ο Olsson με το Audi RS6 DTM θα συμμετάσχουν στον «αγώνα» υπέρ – αυτοκινήτων Gumball 3000 ο οποίος φέτος θα ξεκινήσει από τη Στοκχόλμη. Ταυτόχρονα ίσως να παίρνει και καμιά… κούρσα μέσω της Uber για να βγάζει τα προς το ζην.

Πηγή: gazzetta.gr