Σάρωσε τα βραβεία η Τράπεζα Πειραιώς στο περιοδικό Global Finance

Με πέντε βραβεία από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Finance διακρίθηκε η ηλεκτρονική τραπεζική του ομίλου της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο πλαίσιο του διαγωνισμού World’s Best Internet Banks 2014.

Η ηλεκτρονική τραπεζική του ομίλου βραβεύτηκε ως κορυφαία για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της σε ότι αφορά τις τραπεζικές εφαρμογές μέσω κινητών συσκευών και Διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, απέσπασε τις διακρίσεις Best Mobile Banking App in Western Europe για την υπηρεσία win-bank mobile banking app, Best Integrated Consumer Bank Site In Western Europe για την υπηρεσία win-bank web banking και Best SMS/Text Banking in Western Europe για την υπηρεσία win-bank sms banking.

Παράλληλα, για ακόμη μία χρονιά, η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ αναδείχθηκε το πιστωτικό ίδρυμα με την κορυφαία ηλεκτρονική τραπεζική στην Ελλάδα με τη διάκριση Best Consumer Internet Bank in Greece και στην Αλβανία με το βραβείο Best Consumer Internet Bank in Albania. Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ διακρίθηκε επίσης στο Business IT Excelence (BITE) Awards 2014 όπως επίσης και από το PC Magazine

πηγή toxrima.gr