Ποιους τύπους μακιγιάζ σιχαίνονται οι άντρες!

Υπάρχουν κάποια «μυστικά» ομορφιάς τα οποία έχουμε δει και έχουμε δοκιμάσει ξανά και ξανά. Μπορεί, λοιπόν, τα beauty tips να άρεσαν σε εσένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως άρεσαν το ίδιο στο αγόρι σου ή στον αντρικό πληθυσμό εκεί έξω.

Εμείς βρήκαμε 10 συνήθειες στο μακιγιάζ μας που κάνουμε νομίζοντας πως θα σαγηνεύσουμε το αντρικό κοινό, αλλά στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα είναι αντιαισθητικό- τουλάχιστον στα μάτια τους.

Πολύ-μα πολύ- άρωμα: «Λίγες σταγόνες παραπάνω από το αγαπημένο σου άρωμα δεν βλάπτουν» σκέφτεσαι και βάζεις άρωμα στα μαλλιά, στο μπουφάν, στα χέρια, τα αυτιά ακόμα και το μπούστο. Αν βγεις με τις φίλες σου, μπορείς να βάλεις όσο θέλεις, αλλά περιορίσου μόνο στα 3 ψεκάσματα όταν έχεις κάποιο ραντεβού!

Πολλές στρώσεις make up: Θέλεις να καλύψεις ένα σπυράκι και αντί για μία στρώση foundation βάζεις τόσο πολύ που γυαλίζεις ολόκληρη! Μπορεί να έχεις πετύχει το στόχο σου –να κρύψεις δηλαδή τις ατέλειες-, αλλά οι άντρες προτιμούν το natural look. Λίγο foundation, μάσκαρα , concealer και είσαι έτοιμη!

Μη βάζεις ψεύτικες βλεφαρίδες: Γενικά, απόφυγε οτιδήποτε ψεύτικο έχει να κάνει με μαλλιά και βλεφαρίδες. Αν πάλι το κάνεις για να νιώσεις εσύ καλά, τότε δοκίμασε τες , αλλά μην νομίζεις πως με αυτές θα εντυπωσιάσεις έναν άντρα. Τip: Προτίμησε μερικά τουφάκια τα οποία θα τοποθετήσεις στο τέλος του βλεφάρου ίσα-ίσα για να τονίσεις το βλέμμα σου.

Δόντια: Τα δόντια και γενικά το χαμόγελο παίζουν σημαντικότερο ρόλο από ένα κόκκινο κραγιόν. Για το λόγο αυτό βούρτσιζε τα δόντια σου πριν από κάθε έξοδο μαζί του και φρόντισε να είναι όσο πιο λευκά γίνεται.

Lip gloss: Ίσως να το έχεις ακούσει ξανά, αλλά ο μεγαλύτερος εχθρός των ανδρών είναι το lip gloss. Αυτοί το βλέπουν ως ένα αηδιαστικό πράγμα που κολλάει στα χείλη τους μόλις φιληθείτε. Αν, λοιπόν, φόρεσες lip gloss στο πρώτο ραντεβού και δεν έτυχε να φιληθείτε, τότε μπορείς να φανταστείς τι έφταιγε.

Smokey-eye: Αν το smokey eye look τονίζει το βλέμμα σου και το χρώμα των ματιών σου, τότε μη φοβηθείς να το κάνεις, αφού δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι να βάψεις τόσο πολύ τα μάτια σου που να φαίνονται σαν μουτζουρωμένα. Προτίμησε ένα μαύρο μολύβι και λίγο σκούρα σκιά αλλά μην το παρακάνεις σε καμία περίπτωση.

Σκούρα κραγιόν: Είναι της μόδας και μας αρέσουν πολύ! Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα αγόρια. Γενικά, οι άντρες «αντιπαθούν» τα σκούρα κραγιόν ειδικά αν έχεις μεγάλα σαρκώδη χείλη. Εμείς σε συμβουλεύουμε να μην τα απορρίψεις, αλλά να προτιμήσεις τις nude αποχρώσεις όταν είναι να βγεις μαζί του..

Neon χρώματα: Αν θέλεις να μάθεις ποια είναι η παλέτα χρωμάτων που «απωθεί» τους άντρες , τότε σε ενημερώνουμε ότι είναι τα funky neon χρώματα. Ευτυχώς, δεν είναι πολύ της μόδας φέτος σε μακιγιάζ και manicure οπότε αν δεν σου αρέσουν ιδιαίτερα μην τα συμπεριλάβεις στο μακιγιάζ σου.

Υπερβολικά έντονα φρύδια: Της μόδας είναι τα έντονα τετραγωνισμένα σε σχήμα φρύδια. Ωστόσο μερικές φορές όλα τα βλέμματα συγκεντρώνονται στα φρύδια σου και περνάνε απαρατήρητα άλλα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Οπότε μην ξεχάσεις να τα φροντίσεις και να τους δώσεις σχήμα, αλλά μην το παρακάνεις όταν θα έρθει η ώρα να τα βάψεις.

Γυαλιστερή επιδερμίδα: Eιδικά το καλοκαίρι, η γυαλάδα στο πρόσωπο- την οποία μπορείς να πετύχεις με συγκεκριμένα προϊόντα- όχι μόνο μας κρύβει χρόνια, αλλά δίνει την αίσθηση πως η επιδερμίδα μας είναι υγιής και λαμπερή. Ωστόσο, το χειμώνα η γυαλάδα –για τους άντρες- «μεταφράζεται» ως λιπαρότητα. Προτίμησε μία matte πούδρα το οποίο είναι ένα από τα must προϊόντα του χειμώνα!