Γίνεται της Σαμπρίνας και του Κορτώ για μια GAY κριτική: «Άι μαρή κάλτσα»

Δεν φαντάζεστε τους χαρακτηρισμούς που ανταλλάσουν μέσω facebook η τραγουδίστρια και ο συγγραφέας.

Σαμπρίνα εναντίον Αύγουστο Κορτώ. Η τραγουδίστρια και ο συγγραφέας που πριν από μήνες παντρεύτηκε τον σύντροφό του, έχουν μπλέξει σε έναν κυκεώνα με βαρείς χαρακτηρισμούς.

Όλα ξεκίνησαν από μια κριτική της Σαμπρίνας για τους gay και την ομοφοβία. Διαβάστε τον σχολιασμό της στο Facebook.
«Gay (pride)… Πιστεύω ότι στο έτος 2015 κανείς δεν μπορεί να είναι ομοφοβικός. Προσωπικά νομίζω ότι οι ίδιοι οι γκέι συντηρούν αυτήν την εικόνα που τους βολεύει για την αυτοπροβολή τους. Άλλωστε πια υπάρχουν παντού. Ειδικά στην τηλεόραση και τα ΜΜΕ. Οπότε παύει να υπάρχει θέμα ότι διώκονται. Όμως τους βολεύει αυτή η δήθεν δίωξή τους… για να αυτοπροβάλλονται σχεδόν ναρκισσιστικά θα έλεγα… άλλωστε το λέει και η φράση… Gay pride. Περηφάνεια δηλαδή… κάπως ρατσιστικό μου ακούγεται το περηφάνια… και που κολλάει δηλαδή; αν κάποιος έλεγε straight pride τι θα λέγατε… Ότι μισεί τους γκέι; Έλεος πια… σιγά τα αυγά και σιγά μην ασχολούμαστε με το αν είναι κάποιος γκέι ή όχι. Τι με νοιάζει.. Ας κάνει ο καθένας ότι γουστάρει χωρίς γίνεται γελοίος ή προκλητικός», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

augoustos-korto-5701-800x592
Η απάντηση του Αύγουστο Κορτώ θα ήταν άμεση και καταπέλτης στη τραγουδίστρια: Διαβάστε τι της έγραψε στο Facebook:
«Μάθαμε κι ότι η Σαμπρίνα κράζει τους γκέι ότι στοχοποιούν τον εαυτό τους επειδή τους βολεύει. (Φυσικά, εγώ δεν ξεκινάω τη μέρα μου άμα δεν φάω ένα χέρι ομοφοβικό ξύλο – στην ανάγκη, ντύνομαι κάφρος και δέρνομαι μόνος μου). Πέρα απ’ το ότι είναι η αποθέωση του «Αϊ μαρή κάλτσα» η δήλωση, κι ότι μιλάμε όλοι πέσαμε στα πατώματα απ” τον καημό μας που πρέπει να κάψουμε όλα τα βινύλια, σιντιά και σινγκλ της μπουρούχας που τα μαζεύαμε χρόνια με προσήλωση, να πούμε ότι είναι κι αχάριστα κάτι τέτοια νούμερα, διότι κούκλα μου, άμα δεν ήτανε οι γκέι τόσα χρόνια να σπάνε πλάκα με τα ντεμέκ τραγούδια σου, θα μάζευες μία-μία τις γαρδένιες απ” την πίστα και θα τις πούλαγες στα νεκροταφεία «Βοήθειά σας». Ουστ λοιπόν ερίφια, που βγάζετε και γλώσσα» δήλωσε ο συγγραφέας.
Για να του απαντήσει εκ νέου η Σαμπρίνα «Άσε μας κουκλίτσα μου»