Δες τι απαντούν οι ερευνητές για τις φωνές στο σεξ!

Ο κάθε άνθρωπος βιώνει διαφορετικά τη σεξουαλική επαφή… Άλλοι θέλουν να μιλάνε, άλλοι να φωνάζουν ενώ άλλοι προτιμούν τις… ήσυχες καταστάσεις!

Τι σημαίνει όμως όταν εσύ ή ο σύντροφός είναι αρκετά… θορυβώδεις στο σεξ;

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Λιντς στην Αγγλία, διαπίστωσαν ότι τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες προτιμούν το έτερόν τους ήμισυ να εκφράζεται ελεύθερα την ώρα της σεξουαλικής επαφής και ειδικά να αφήνεται και να φωνάζει δυνατά την στιγμή της κορύφωσης και του οργασμού.

Για τις ανάγκες της έρευνας συμμετείχαν 71 γυναίκες που κλήθηκαν να περιγράψουν τον τρόπο που εκφράζονται την ώρα του σεξ. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το 92% αυτών πιστεύει πως όταν φωνάζουν την ώρα του σεξ, ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση του συντρόφου τους, ενώ το 87% παραδέχτηκε ότι το να φωνάζουν στο σεξ είναι συνειδητή τους επιλογή και το κάνουν ακριβώς επειδή θέλουν να νιώσει καλά ο σύντροφός τους.

Μάλιστα, τα 2/3 των γυναικών αποκάλυψε ότι όταν φωνάζουν βοηθούν τον σύντροφό τους να φτάσει σε οργασμό και αυτό είναι κάτι που το επιδιώκουν.

Οι ερευνητές επισήμαναν επίσης πως οι άντρες συμφωνούν πως όταν η σύντροφός τους εκφράζεται με δυνατές φωνές κατά τη διάρκεια του σεξ, η συνολική εμπειρία είναι πιο ευχάριστη για εκείνους.