Η κολλητή της Κέιτ Μίντλετον διοργανώνει ΠΑΡΤΙ ΟΡΓΙΩΝ!

Είναι άραγε η Κέιτ μέλος του famous sex club;

Ποια είναι η σχέση της Κέιτ Μίντλετον με την Έμμα Σέιλ; Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για φίλη της, η οποία διοργανώνει σεξ πάρτι. Ιδρύοντας το «Killing Kittens»: το μοναδικό prive sex club που διαφημίζεται ως «ένα παγκόσμιο σεξουαλικό ελίτ δίκτυο».

«Όταν διοργάνωσα ένα πάρτι μαζί με το πρώην αγόρι μου στο σπίτι μας στο Λονδίνο, έγινε μακελειό», εξηγεί η Romein που είναι μέλος στον club από το 2005 όταν ξεκίνησε δηλαδή να λειτουργεί.

Την σαρκική συντροφιά βρήκε εκεί και η 36χρονη, δίμετρη, ξανθιά Emma Sayle, η οποία είναι φίλη της Kate Middleton.

Η Sayle γνώρισε τη Δούκισσα του Κέμπριτζ το 2007 σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα κωπηλασίας.

Παρά τις φήμες, η Sayle υποστηρίζει ότι η Middleton δεν ήταν ποτέ μέλος στο sex club αλλά επιμένει πως «η Kate ξέρει τα πάντα γύρω από το Killing Kittens. Σκέφτηκε πως ήταν αστείο. Ενθουσιάστηκε. Τα περισσότερα κορίτσια γοητεύονται από την ιδέα».

Η τιμή που ξεκινά από τα 70 δολάρια και φτάνει ακόμα και τα 800 για να μπει κάποιος στις… βάσεις που ανεβάζουν τη λίμπιντο στα ύψη και ανοίγουν κάθε μήνα σε Λονδίνο, Ιρλανδία, Λος Άντζελες και αυτή την εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.

Από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα το κλαμπ έχει προσελκύσει πάνω από 10.000 πρόσωπα. Ανάμεσά τους ηθοποιοί πρώτης γραμμής, Βρετανοί αριστοκράτες, ιδιοκτήτες της Formula και πλούσια παντρεμένα ζευγάρια που θέλουν να βάλουν λίγο αλατοπίπερο στην σεξουαλική τους ζωή.

kaaaaa