Νέος ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΚ: Σκοτώθηκε σε ΤΡΟΧΑΙΟ ο αδερφός του Σκορδάλη! (εικόνες)

 

Αναρτήθηκε: 31 Οκτωβρίου, 2014 στις 11:47

Η είδηση που αργά χτες το βράδυ είχε πάρει μορφή θρίλερ τελικά φέρεται να ισχύει με τον αδερφό του επιχειρηματία να έχασε την ζωή του στην Λέρο. Η εικόνα της άμορφης μάζας του αυτοκινήτου σοκάρει.

Δύσκολες ώρες περνάει ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης και η οικογένεια του καθώς χτες το απόγευμα έχασε την ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο στην Λέρο ο μικρότερος αδερφός του Χάρης. Ο 28άχρονος που κατοικούσε μόνιμα στην Λέρο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στην περιοχή Καμάρα ενώ αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή που φτάνει σήμερα στο νησί.

Σοκαρισμένος ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην σύζυγος της Νίνας Λοτσάρη δεν μπορεί να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό του μικρού του αδερφού. Κοιτάει την φωτογραφία από το στραπατσιρσμένο αυτοκίνητο που δημοσίευσε το e-leros  και περιμένει την σημερινή άφιξη του ιατροδικαστή στο νησί της Λέρου για να αποσαφηνιστούν οι αιτίες του μοιραίου δυστυχήματος. Θερμά συλλυπητήρια.

b984ba016cb3ae0ba861dbc7c3dcb361 300x180 Νέος ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΚ: Σκοτώθηκε σε ΤΡΟΧΑΙΟ ο αδερφός του Σκορδάλη! (εικόνες)f2a71978289e8b5b8488a44433cab321 Νέος ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΚ: Σκοτώθηκε σε ΤΡΟΧΑΙΟ ο αδερφός του Σκορδάλη! (εικόνες)






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus