Σε ποιους και γιατί ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΑΓΡΙΑ ο Βρεττός (τι συνέβη)

Ποια ήταν η ερώτηση που τον έκανε ταύρο εν υαλοπωλείο;

Ποιος είδε τον Ηλία Βρεττό και δεν τον φοβήθηκε. Τέτοιο ξέσπασμα και μάλιστα δημόσια δεν έχει ξανακάνει στην ζωή του ο τραγουδιστής. Την αφορμή του την έδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου που τον ρώτησε αν ισχύει αυτό που ακούγεται, ότι η σχέση του με την Φελίσια Λαπάτη είναι ένα διαφημιστικό κόλπο.
«Αυτό με κάνει έξαλλο! Όποιος λέει ότι εγώ στήνω θέματα ή φωτογραφίες για να προβάλλω τον εαυτό μου, την δουλειά μου ή οτιδήποτε άλλο, με ενοχλεί πραγματικά! Όσοι είναι στα μέσα, γνωρίζουν ότι μου έχουν γίνει αμέτρητες νύξεις να πάρω την κοπέλα μου και να φωτογραφηθούμε κάπου και είμαι κάθετα αντίθετος σε αυτό! Δεν μ’ αρέσει καθόλου! Ξέρω ότι γίνεται, ξέρω ότι το κάνουν, αλλά εγώ, με το χέρι στην καρδιά, δεν το έχω κάνει ποτέ μου! Προκαλώ δημόσια όποιον από τα μέσα έχω πάρει τηλέφωνο να του πω να «στήσουμε» ένα θέμα και τα λοιπά, να βγει και να το πει δημόσια!», δήλωσε έξαλλος ο τραγουδιστής.
Ενώ συνεχίζοντας αποκάλυψε ότι δεν του αρέσει να είναι κατασκηνωμένοι κάτω από το σπίτι του οι φωτογράφοι.
«Αντιλαμβάνομαι ότι ενδεχομένως να πουλάει το θέμα, αλλά, πραγματικά, είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι πολύ άβολα και, σίγουρα, δεν με κάνει χαρούμενο… Το να είναι κατασκηνωμένοι φωτογράφοι κάτω από το σπίτι μου είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι πάρα πολύ άβολα, νιώθω ανήμπορος να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή».